Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GORE' DRUŠTVENE MREŽE

VIDEO Poznati trener u središtu skandala: Mlada plavuša mu pleše u krilu, a suprugu je poslao kući

Foto: REUTERS
1/2
05.10.2021.
u 17:01

Sa suprugom i unucima je otišao na večeru, a nakon što su oni otišli spavati, Meyer se odlučio opustiti. Ali malo previše

Američka NFL momčad Jacksonville Jaguars našla se u centru pažnje medija cijelog svijeta, ali ne po sportskim rezultatima. 

Urban Meyer, njihov trener, povod je tome što su svjetla reflektora na njima. Naime, on i njegova momčad gostovali su u Cincinnatiju, a on je nakon utakmice odlučio još neko vrijeme ostati u Ohiou s obitelji. Sa suprugom i unucima je otišao na večeru, a nakon što su oni otišli spavati, Meyer se odlučio opustiti. Ali malo previše. 

Trener poznate momčadi završio je kao viralni hit na društvenim mrežama, a u svom je privatnom životu napravio pravi skandal. Snimljen je u jednom baru u kompromitirajućoj pozi dok mu nepoznata plavuša pleše u krilu, a on ruke drži na njezinoj stražnjici. 

"Ostao sam vidjeti unuke i svi smo te noći otišli na večeru. Pored našeg restorana bila je grupa ljudi koji su se htjeli fotografirati sa mnom i ja sam to učinio. Htjeli su me potom odvuči na plesni podij da se malo zezamo, ja sam pristao, iako nisam trebao. Bio sam glup i nisam se smio dovesti u takvu situaciju. Ispričavam se svima", rekao je trener Jaguarsa.

Inače, on je sa svojom suprugom Shelly u braku 35 godina i imaju troje djece.

Naravno, to nije spriječilo korisnike Twittera da se ne našale dobro na njegov račun.

Komentara 10

AF
AfganistanskiHrvat
18:57 05.10.2021.

Da. I? Što vi a i mi imamo s time? Neka to rješava sa ženom. Pa prije sata ste imali promo članak svingera kako se cijela obitelj zabavlja a kći muža daje materi i sestri da se zabavljaju i to je normalno a ovo nije.

DU
Deleted user
17:25 05.10.2021.

Clinton je najbolji, laže i smijulji se. :)

IG
igorl
09:43 06.10.2021.

I kaj? Malo mu se curka ceska dupetom. Problem je vise to da ju je nataknul bi vjerojatno bilo #me2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije