Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KAZAHSTANU

VIDEO Pogledajte kako je Dinamo poveo protiv Astana, Vidović drugu utakmicu zaredom zabio važan gol

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
30.11.2023.
u 17:56

Sučić je dobro pucao, no Čondrić je to obranio. Međutim, lopta se odbila do Vidovića koji ju je pospremio u mrežu. Vidović je tako nakon Osijeka zabio drugi važan pogodak za plave.

Dinamo je u Kazahstanu na gostovanju kod Astane poveo u 48. minuti golom Vidovića.

Sučić je dobro pucao, no Čondrić je to obranio. Međutim, lopta se odbila do Vidovića koji ju je pospremio u mrežu. Vidović je tako nakon Osijeka zabio drugi važan pogodak za plave. Taj trenutak pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Treba napomenuti da je vratar Dinama obranio penal Astani u 11. minuti utakmice. Darbo srećom nije iskoristio najstrožu kaznu, Zagorac je sjajno obranio. Lopta je išla po sredini gola, a iskusni golman Dinama spasio je stvar. 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Penkalar
18:21 30.11.2023.

Na kojem HTV kanalu je prijenos? Nema prijenosa? Pa zasto se onda cude da nema ni placanja pretplate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije