Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV MAJSTOR

VIDEO Jeste li primijetili ovaj detalj? Evo što je Luka Modrić napravio prije gola

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland
Foto: Stu Forster/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
23.06.2021.
u 12:24

Joško Gvardiol našao se na pravom mjestu. Ili, bolje rečeno, Luka ga je fenomenalno vidio. I mladić je dalje sudjelovao u ispisivanju povijesti...

Luka Modrić u 62. minuti utakmice sa Škotskom zabio je pogodak koji će konkurirati za najbolji na Europskom prvenstvu, a učinio je to svojom poznatom "vanjskom".

Ipak, nije to jedino zanimljivo u cijeloj akciji u kojoj je Mateo Kovačić asistirao kapetanu za majstorski potez.

Modrić je sve započeo sam, desnom vanjskom dodao je na lijevu stranu Jošku Gvardiolu i on je ubacio do Brune Petkovića, koji je pak proslijedio loptu Kovačiću, a ostalo je povijest.

Taj pogodak bacio je Škote u očaj i onda ih je Ivan Perišić dotukao u 77. minuti nevjerojatnim udarcem glavom.

Pogodak i akciju koja mu je prethodila pogledajte OVDJE.

Komentara 22

MA
marta22
13:14 23.06.2021.

Luka Modrić je nevjerojatan i jedinstven! Njemu više ne treba ni novac ni slava ni divljenje, a ipak u svojim godinama igra za reprezentaciju, daje apsolutno sve od sebe i veseli se kao dijete. Luka ne živi od nogometa, negogo za nogomet, a to se vidi i osjeti. Takvi ljudi, bez obzira bave li se sportom, umjetnošću ili naukom, osvajaju srca !

Avatar turskokopile
turskokopile
13:04 23.06.2021.

Čarobnjak sa Loptom.

Avatar comparator
comparator
13:30 23.06.2021.

Oni koji nisu gledali Euroligu i nisu u toku čude se otkud sada Gvardiol ,Ivanušec i svi ti dinamovci ali nama koji jesmo je čudno što ta mlada ekipa nije odmah bila okosnica reprezentacije i nadopunila ili bolje rečeno dostojnojno zamijenila srebrne koji po sili prirode moraju napustiti ovu slavnu reprezentaciju . Dalić se ne poigravao sustavom i sastavom ali na kraju nije imao izbora ,a o Luki Modriću ne treba pričati basne kad to nije basna nego stvarnost. On je i danas svjetli as kojeg ni godine ne mogu poraziti ili umanjiti njegovu umješnost , tehniku i kreativnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije