Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Srpski mediji napali Hrvate: Izgubili su da bi izbjegli Srbe!

Tokio: Vaterpolo, Hrvatska - Srbija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
02.08.2021.
u 13:17

‘’Hrvatska porazom od Španjolske pobjegla od Srbije sve do finala ili borbe za broncu'’

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija u susretu je posljednjeg, 5. kola skupine B olimpijskog turnira u Tokiju izgubila od Španjolske sa 4-8 (1-2, 0-1, 2-4, 1-1) te se tako u četvrtfinale plasirala kao drugoplasirana.

"Igrali smo da pobijedimo, ali smo odigrali jako loše. Ne možemo je sada baciti pod tepih s mišlju da nije bitna, ali nismo igrali dobro. Jako loša energija od samog početka, jako loš odabir opcija u napadu, a razbranili smo njihovog vratara, pogađali smo ga svugdje, u bubrege, srce, samo ne u gol. Vjerojatno smo u glavama imali već odrađenu ovu utakmicu i to je ono prvo što ću sada iskomunicirati s igračima. Olimpijske igre sada tek počinju za nas", kazao je Tucak

Ipak, srpski mediji ne misle tako. Dapače, oni smatraju da su Hrvati odigrali tako da izbjegnu Srbiju. Da, baš Srbiju koju smo neki dan pobijedili 14:12. 

‘’Hrvatska porazom od Španjolske pobjegla od Srbije sve do finala ili borbe za broncu’', govore tamošnji naslovi. 

>> Pogledajte: Tonči Stipanović osvojio je povijesno srebro za Hrvatsku!

Komentara 13

Avatar Tata1208
Tata1208
13:28 02.08.2021.

Srbijanski mediji napadaju Hrvate, hrvatski mediji obožavaju srbende, pa svake tri minute pišu nekaj o svojim idolima iz zapadne turske. Valjda i u snu autori u ovakvim medijima sanjaju na čirilovici, kaj ne?

RS
rasta sev
14:23 02.08.2021.

Imate li kaj pametnijeg za napisati jer ako me zanima što pišu mediji u srbiji sam ću pogledati ne trbam posredenike iz VL i tako nemate nekih svojih vijesti već samo prenosite što drugi prvoobjavljuju i to često puta ne točno.

DU
Deleted user
18:00 02.08.2021.

Genijalan zaplet : Hrvati su prvo pobijedili SR (14-12 ) kako bi potom mogli pustiti Španjolcima te tako izbjeći SR . Hrvati su lukavi urotnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije