Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI OD HRVATSKE

Škotima smo slomili srce, pogledajte što njihovi mediji pišu nakon poraza

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Škotska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.06.2021.
u 23:16

Bila je ovo šesta utakmica Hrvatske i Škotske i prva pobjeda vatrenih koji su u ovoj utakmici postigli više pogodaka protiv Škotske nego u svih pet prethodnih ogleda zajedno.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Eura kao drugoplasirana momčad skupine D zahvaljujući pobjedi protiv Škotske (3:1) u Glasgowu u susretu 3. kola.

Hrvatska je povela golom Vlašića (17), izjednačio je McGregor (42), a u drugom poluvremenu Modrić (62) i Perišić (77) osigurali su pobjedu Hrvatskoj koja ju je odvela u osminu finala.

Bila je ovo šesta utakmica Hrvatske i Škotske i prva pobjeda vatrenih koji su u ovoj utakmici postigli više pogodaka protiv Škotske nego u svih pet prethodnih ogleda zajedno.

Škotski mediji tuguju nakon ovog poraza, ovo su reakcije s tamošnjih portala.

"San Škotske o stvaranju povijesti rezultatom na Euru 2020. srušen je porazom od Hrvatske", navodi škotski  BBC.

"Za Škotsku je ovo bilo sve ili ništa jer je protiv Hrvatske morala slaviti. Nažalost, bilo je ovo drugo", navodi The Scotsman.

"Škotska je ispala s Eura zahvaljujući majstorskoj klasi Luke Modrića", piše Daily Record.

"Bolna večer za Škotsku, Euro je završen nakon što je poražena od Hrvatske u utakmici koju je morala pobijediti", piše The Courier.

O porazu Škota pišu i u Engleskoj.

"Predvođena Lukom Modrićem – a kim drugim? – Hrvatska je srušila san Škotske i zauzela drugo mjesto u skupini", navodi Guardian.

"Slomljena škotska srca", piše The Sun, dok Independent dodaje:

"Škotska je izgubila i završila posljednja u skupini."

>> Pogledajte slavlje navijača u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 68

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
23:34 22.06.2021.

Ne tuguju samo Škoti radi toga što je Hrvatska pobijedila.

AN
AndrijaHebrang
00:33 23.06.2021.

Hrvatski ponos proradio je u pravi trenutak. Mnogi će u Hrvatskoj plakati, pa što onda? Plakali su i nakon Oluje pa im je bilo uzalud!

DH
dalibor.hren
23:47 22.06.2021.

Bravo dečki, živci su mi stradali, ali nema veze! Bravo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije