Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO RADE POSAO

Engleska policija privela rasiste, Savez napadnutim igračima savjetuje: Tužite ih!

Euro 2020 - Final - Fans gather for Italy v England
Foto: Peter Cziborra/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
14.07.2021.
u 19:20

Prema pisanju engleskih medija, uhićen je i jedan nogometni trener - Nick Scott. On inače, trenira djecu, a nakon što ga je policija privela jer je vrijeđao Rashforda, branio se da mu je račun hakiran

Bukayu Saki, Jadonu Sanchu i Marcusu Rashfordu od posljednjeg sučevog zvižduka na finalu Eura ne prestaju pristizati rasistički napadi. Kako pišu tamošnji mediji, preko društvenih mreža su primili oko 12 i pol tisuća uvreda na svoj račun zbog boje kože. Njih krive za izgubljeni naslov jer je njima izbornik Gareth Southgate dodijelio teret pucanja ključnih penala. 


Sve je došlo do te mjere da je tamošnji nogometni savez igračima ponudio da napadače mogu tužiti, a uz to je policija krenula s uhićenjima. 

Prema pisanju engleskih medija, uhićen je i jedan nogometni trener - Nick Scott. On inače, trenira djecu, a nakon što ga je policija privela jer je vrijeđao Rashforda, branio se da mu je račun hakiran.  Jedan od optuženih je i Andrew Bone, agent za nekretnine, koji je suspendiran na svome radnom mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrebak o obaveznom cijepljenju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije