Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO JE ZAVRŠILO

Otac engleske zvijezde umalo poginuo prije finala: Huligani su mu slomili dva rebra

Euro 2020 - Final - Italy v England
Foto: John Sibley/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
14.07.2021.
u 12:46

Kad je divlja rulja ušla na ulaz stadiona i krenula trčati, srušili su 56-godišnjeg Alana na tlo, da bi zatim ostatak, nesvjestan gdje se nalazi, nastavio gaziti po njemu.

Skupina huligana pokušala je prije finala Europskog prvenstva na Wembleyju između Engleske i Italije pa se sukobila s policijom i zaštitarima. Pritom su nastradali i oni navijači koji su imali ulaznice, ali su se našli na krivom mjestu u krivo vrijeme.

>>> UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Neki Talijani pretjerali u proslavi titule i doživjeli teške nesreće

Među njima je bio otac zvijezde engleske reprezentacije i Manchester Uniteda - Harryja Maguirea (28). Nesretni Alan završio je s teškim ozljedama, možebitnim lomom dvaju rebara.

Foto: Reuters

Kad je divlja rulja ušla na ulaz stadiona i krenula trčati, srušili su 56-godišnjeg Alana na tlo, da bi zatim ostatak, nesvjestan gdje se nalazi, nastavio gaziti po njemu. Nije mogao disati i situacije izgledala poprilično opasno.

Ono na čemu je zahvalan, kao i njegov sin Harry jest da ovaj put njegove dvije unuke, odnosno, kćeri nogometne zvijezde, nisu bile na njegovim ramenima. Inače ih nosi tako prije svake utakmice. U ovom slučaju, to bi možda završilo kobno.

Djevojčice imaju tek dvije, odnosno, jednu godinu.

Europski nogometni savez (UEFA) već je kaznio Engleze zbog odstupanja od sigurnosnih protokola s 30.000 eura, ali zbog proboja na stadion otvorena je dodatna istraga, čija bi kazna mogla biti daleko rigoroznija.

 

 

Pogledajte kako je to izgledalo prilikom proboja na stadion OVDJE.

Komentara 2

IV
IvicaKerempuh
14:02 14.07.2021.

Nije mogao disati i situacije izgledala poprilično opasno. Zbilja???? Kakv je ovo text???

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
13:13 14.07.2021.

To je ta nacija! Uvijek glumataju da su nešto što nisu. Prosipali su filozofiju klečanja i fair playa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije