Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA SITUACIJA

VIDEO Brazilci su tražili penal: Je li Juranović igrao rukom u šesnaestercu?

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Brazila u ?etvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
09.12.2022.
u 17:17

VAR je provjeravao mogući kazneni udarac, ali je procijenio da je sve u redu i na kraju je dosuđeno zaleđe igrača Brazila.

Hrvatska i Brazil u ovim trenucima igraju susret četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru. Rezultat nakon nepunih sat vremena je 0:0, a gledamo vrlo čvrstu utakmicu s obje strane. U 49. minuti dogodila se situacija nakon koje su se Brazilci žalili. Naime, Juranović je dirao jedan visoki ubačaj, a Brazilci su tražili jedanaesterac.

Tu situaciju pogledajte OVDJE, a video pogledajte OVDJE.

>> Specijalna SP emisija: Sve se trese u studiju Večernjeg:: 'Ajmoooo, pa mi ovo možemo dobiti', Juranović igra utakmicu života'

Akcija je nastavljena nakon čega je Gvardiol blokirao šut Neymara, a nakon odbijene lopte Livaković obranio udarac Viniciusu.

VAR je provjeravao mogući kazneni udarac, ali je procijenio da je sve u redu i na kraju je dosuđeno zaleđe igrača Brazila.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Brazila u ?etvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru
1/45

Je li Juranović igrao rukom u šesnaestercu?

Komentara 2

JU
juma
19:41 09.12.2022.

Nije to za jedanaesterac. Imali smo odlično sudjenje i danas kao i na prethodnim utakmicama. Ono zaledje protiv Belgije je sudio robot za takve situacije, inače super sudjenje u svim utakmicama.

NI
Nini istrijan
19:36 09.12.2022.

Lopta ga je udarila u ruku ! To nije prvi put da suci procjenjuju hands u kaznenom prostoru na razlicite nacineprema tome idemo dalje bez diskusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije