Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VRUĆEM ROVINJU

Dalićev poklon novinarima: Dozvolio im je da prate cijeli trening

FILE PHOTO: Euro 2020 - Croatia Training
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.06.2021.
u 18:13

Nema Barišića koji je ozlijeđen i očito je na poštedi. Dalić je na presici otkrio kako se radi o ozljedi koju vuče još iz Škotske te je zbog toga preskočio par treninga, a išao je i na magnetnu rezonancu

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon otvaranja Eura porazom od Engleske 1:0 krenula s pripremama za Češku. Naravno, vatreni to odrađuju u svome kampu u Rovinju nakon što su se sinoć oko 23 sata vratili iz Engleske.

Na treningu nisu svi igrači, Dalić je odlučio neke poštedjeti. Vratari Sluga, Livaković i Kalinić treniraju, a s njima su na travnjaku i Lovren, Juranović, Bradarić, Škorić, Vlašić, Oršić, Budimir, Brekalo, Badelj, Pašalić, Ivanušec i Petković. Igrači su to koji ili nisu igrali ili su imali manju minutažu u utakmici s Englezima.

Nema Barišića koji je ozlijeđen i očito je na poštedi. Dalić je na presici otkrio kako se radi o ozljedi koju vuče još iz Škotske te je zbog toga preskočio par treninga, a išao je i na magnetnu rezonancu.

Ostali igrači koji su imali punu minutažu na Wembleyu pošteđeni su te su ostali u hotelu.

Vatreni treniraju po velikoj vrućini, a sve u stopu prate hrvatski novinari kojima je Dalić prvi puta dozvolio da prate cijeli trening. 

Možda je to svojevrstan znak izbornika da ipak cijeni posao naših novinara, iako je rekao kako mu se ne sviđa činjenica da javnost par dana prije susreta zna tko će igrati na utakmici.

Navijača i dalje nema u blizini kampa, nema niti euforije koja je pratila reprezentaciju kada je bila tu 2018. prije SP-a, sve je mirnije, ali možda taj mir i pomaže igračima da se koncentriraju na svoje zadatke. 

Podsjetimo, Hrvatska svoj sljedeći ispit na Euru ima u petak u 18 sati protiv reprezentacije Češke koja je danas svladala Škotsku 2:0.

>> POGLEDAJTE VIDEO: Profil Dominika Livakovića

Ključne riječi

Komentara 10

MA
maliplenk
18:28 14.06.2021.

Bolje da odu na janjetinu i pivo. Žali Bože priprema, ako će igrati kao protiv Engleza. Jedan jedini i to jadni udarac Modrića u okvir vrata u 90 minuta.

ĆA
ĆanotaKrljo
10:21 15.06.2021.

Pa jeli došo ijedan novinar ?

SP
sportiglazba
02:21 15.06.2021.

Treba pitati Izbornika je li spreman prihvatiti minimalni poraz prije i ove utakmice tako da znamo pa da se ne živciramo.treba reci i navijačima da ne troše novac i idu na utakmicu. Bilo bi dobro da to kaže i igračima kao nema veze ako izgubite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije