Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Vatreni po peti put u 'play-offu', evo tko su nam mogući suparnici

Ukrajina - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/19
09.10.2017.
u 22:38

Dan uoči ždrijeba Fifa će objaviti novu ljestvicu po kojoj će se odrediti četiri nositelja i nenositelja. No, prema dostupnoj ljestvici uživo mi smo nositelji!

Hrvatska nogometna reprezentacija je pobjedom protiv Ukrajine (2:0) osvojila drugo mjesto u skupini i osigurala dodatne kvalifikacije za SP. Prvo mjesto osvojio je Island koji je kod kuće nadjačao Kosovo sa 2:0.

Četiri puta smo igrali u dodatnim kvalifikacijama za velika natjecanja. Sva četiri puta smo dobili i prošli dalje. Neka tako bude i ovaj put! Ždrijeb 'play-offa' održat će se 17. listopada.

Dan uoči ždrijeba Fifa će objaviti novu ljestvicu po kojoj će se odrediti četiri nositelja i nenositelja. No, prema dostupnoj ljestvici uživo mi smo nositelji!

Potencijalni suparnici vatrenih trebali bi biti Švedska, Sjeverna Irska, Grčka i Irska. Osim nas, među nositeljima će još biti Portugal ili Švicarska, Italija, te Danska.

Ukrajina - Hrvatska
1/13

NOSITELJI 
Portugal ili Švicarska
Italija 
Hrvatska 
Danska

NENOSITELJI
Švedska
Sjeverna Irska
Grčka
Irska

Prve utakmice doigravanja igraju se 9., 10. i 11. studenoga, a uzvrati su tri dana kasnije.

 

Komentara 149

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
22:53 09.10.2017.

Hrvatska pobijedila. Index.hr, antifalibanat i Ivo Josipović na aparatima

PE
pedjaserbia
23:12 09.10.2017.

Cestitke hrvatima na pobedi i vise srece u play off-u .

KR
kruti191
22:46 09.10.2017.

VEČERNJI LIST koji drži neku bezveznu naslovnicu cijelo vrijeme,5.kolona,orjunaši i SVI neprijatelji hrvatske na APARATIMA!!!!! čekaju novu priliku u dodatnim kvalama!!!!! e NEĆETE RAZBOJNICI!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije