Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši kapetan o dopingu

Srna: Ništa nisam uzimao, čist sam. Moja igračka karijera još nije završena

09.06.2016., Deauville - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na trening igralistu Parc de Loisirs u Deauvilleu. Luka Modric, Darijo Srna.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.10.2017.
u 20:39

Ševčenko se okružio ljudima koji su bili u velikim klubovima, složio je ekipu koja je organizirana. Igraju dobar nogomet, ali moraju znati da igraju protiv velike i ranjene Hrvatske, ali takva Hrvatska je opasna - kaže Srna

Bivši kapetan vatrenih Darijo Srna uoči utakmice s Ukrajinom pričao je za Hrvatsku televiziju...

- Dobar sam, jak sam i zahvalio bih se cijeloj javnosti što su mi dali podršku. Ovo je još jedna bitka koju moram pobijediti i tako će i biti. Nisam očekivao da ću ovako dugo ostati u Ukrajini. Moj predsjednik je ogroman fanatik nogometa i svi su me htjeli ovdje. Prema tome, gradili smo ovu priču 15 godina i imam 24 trofeja. Nikad mi nije žao što nisam otišao, osjećam se kao kod kuće. Pokazali smo da smo dobri i kvaliteti i da igramo dobar nogomet.

Izbornik Ševčenko dobro je složio svoj stožer.

- Ševčenko se okružio ljudima koji su bili u velikim klubovima, složio je ekipu koja je organizirana. Igraju dobar nogomet, ali moraju znati da igraju protiv velike i ranjene Hrvatske, ali takva Hrvatska je opasna.

Bivši hrvatski reprezentativac govorio je i o trenutačnoj situaciji u reprezentaciji...

- Nakon negativnih rezultata, uvijek nastrada trener. Nismo imali sreće, atmosfera nije dobra i nadam se da će Dalić napraviti korak dalje koji nam treba i to je utakmica gdje moramo pokazati kvalitetu i karakter. Sve ovo oko saveza puno utječe na igrače. Luka je dobro rekao, igrači su tu da igraju. Mi svi igramo sa srcem i dušom i s ponosom nosimo hrvatski grb. Situacija nije bajna, navijači i javnost nisu zadovoljni. Ja bih se fokusirao na ovu utakmicu i da podršku.

Planu za Ukrajinu.

- Došli smo u situaciju u kojoj nismo prvi put. Moramo ići 'va bank' i moramo pobijediti. Svjesni smo očekivanja, siguran sam da će svaki od nas poginuti na terenu. Mi moramo u 90 minuta se bacati na glavu.

O svojim dopinškim problemima i budućnosti...

- Fokusiram se na svoju obranu i nisam mogao raditi od ovog šoka koji je uslijedio iz ničega. Uvijek sam tu za pomoći našem nogometu kao i Hajduku, a moja igračka karijera još nije završena - završio je Srna.

Komentara 2

GV
golub Vaso
21:22 09.10.2017.

zašto nitko ne objavljuje na koju supstancu je bio pozitivan

AO
ante.oreskovic75
23:00 09.10.2017.

Bravo Srna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije