Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA KANADU

Majer: Protiv Maroka smo morali bolje. Izjava kanadskog izbornika? Super ako će mu to motivirati ekipu

KATAR 2022:  Joško Gvardiol i  Lovro Majer održali konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
25.11.2022.
u 16:07

Vatreni se spremaju za utakmicu s Kanadom koja je na rasporedu u nedjelju, a javnosti će se obratiit Majer i Gvardiol.

Hrvatski nogometni reprezentativci Lovro Majer i Joško Gvardiol izašli su pred novinare u Kataru dok se vatreni spremaju za utakmicu s Kanadom koja je na rasporedu u nedjelju.

- Bio je prisutan grč. Ovo je Svjetsko i velik je pritisak. Slažem se da smo mi u zadnjoj liniji trebali preuzeti više odgovornosti i ići više naprijed. Protok lopte u zadnjoj liniji je bio spor protiv Maroka, to mora puno brže - rekao je Gvardiol pa se osvrnuo na izjavu kanadskog izbornika.

- Ako je to njegov način da motivira ekipu, zašto ne? Super ako će mu to podići ekipu. Uzet ćemo to s motivacijom na našu stranu.

Majer je odgovorio kako se nose s kritikama.

- Nitko ne voli kritike, ali iz kritika možemo naučiti. Nitko nije bio zadovoljan nakon prve utakmice. Ovo je kvalitetna momčad i još uvijek smo u dobroj situaciji. Maroko je dobro stajao i dobro se branio. Trebali smo uzeti puno više rizika, teško je kriviti pojedinca ili poziciju. Cijela ekipa je trebala to bolje odraditi - rekao je Majer pa se osvrnuo na pitanje može li igrati desno krilo.

- Mogu odigrati bilo koju poziciju u momčadi, a na izborniku je da odluči.

Slijedi Kanada koja je minimalno poražena od Belgije.

- Kanada je odigrala fenomenalnu utakmicu i zaslužila barem bod. Neće biti lako, ali sve je na nama. Imamo kvalitetnu ekipu.

Izjava kanadskog izbornika koji je rekao da će sj*** Hrvatsku.

- Ako je to njegov način da motivira ekipu, zašto ne? Super ako će mu to podići ekipu. Uzet ćemo to s motivacijom na našu stranu.

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
16:55 25.11.2022.

Ova glupa trenerova izjava kao I izjava golmana da je iz srbije morala bi biti dovoljna motivacija da ih nasi decki razbiju.

Avatar MK3
MK3
17:13 25.11.2022.

Dosta te histerije oko Kandae - dobro se Kanada pripremili za slabosti Belgije, ali remizirali su ne tako davno sa Bahreinom i ove godine izgubili 5 puta a Hrvatska jednom mada smo igrali po dva puta i protiv Francuske i Danske i Austrije koja je prije tjedan dana svladala i Italiju u prijateljskom susretu... Hrvatska pobjeđuje Kanadu ako Bahrein sa Kanadom remizira... Ide Kanada po 6i poraz ove godine...

BE
Berri
19:00 25.11.2022.

Idemo do kraja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije