Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVIH 11 za kanadu

Petković i Livaja zajedno u prvih 11? Trojica ispadaju iz sastava, jedna stvar iz Rusije jako nedostaje

Doha: Hrvatska nogometna reprezentacija održala je konferenciju za medije u trening kampu Al Ersal 3
Goran Stanzl/PIXSELL
25.11.2022.
u 08:46

Sastav Hrvatske uoči prve utakmice na papiru se činio sasvim logičan, ali pokazalo se da su neki igrači podbacili, da nisu donijeli impuls koji se očekivao, pa su vatreni izgledali blijedo, pomalo beskrvno. I ne, nije vrijeme za dramu, sve se to može ispraviti, a vjerujemo i da hoće, ali važno je da u utakmicu s Kanadom uđemo s pravim gardom, gardom svjetskog viceprvaka i finalista Lige nacija.

Komentara 53

Avatar southman
southman
09:08 25.11.2022.

kanada igra jako razvučenih linija sa puno trke. Dakle protuigra je više nego jasna. Suziti linije na max 30 m udaljenosti i proći loptom kroz rupe u sredini terena. Mi imamo za to igrače Majer, Broz, Kova, Luka.

TO
ToVuS
09:28 25.11.2022.

Malo kasno palimo..tribalo je protiv Maroka igrat napadački..pa nismo valjda mislili protiv Belgije bodove skupljat.

Avatar Ninefinger
Ninefinger
09:19 25.11.2022.

Ne zanimaju nas sastavi, hoćemo pobjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?