Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA KANADU
Povratak na članak

Majer: Protiv Maroka smo morali bolje. Izjava kanadskog izbornika? Super ako će mu to motivirati ekipu

Vatreni se spremaju za utakmicu s Kanadom koja je na rasporedu u nedjelju, a javnosti će se obratiit Majer i Gvardiol.

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
16:55 25.11.2022.

Ova glupa trenerova izjava kao I izjava golmana da je iz srbije morala bi biti dovoljna motivacija da ih nasi decki razbiju.

VL
Avatar MK3
MK3
17:13 25.11.2022.

Dosta te histerije oko Kandae - dobro se Kanada pripremili za slabosti Belgije, ali remizirali su ne tako davno sa Bahreinom i ove godine izgubili 5 puta a Hrvatska jednom mada smo igrali po dva puta i protiv Francuske i Danske i Austrije koja je prije tjedan dana svladala i Italiju u prijateljskom susretu... Hrvatska pobjeđuje Kanadu ako Bahrein sa Kanadom remizira... Ide Kanada po 6i poraz ove godine...

VL
BE
Berri
19:00 25.11.2022.

Idemo do kraja!!!

VL
SS
sokac sa drave
08:01 26.11.2022.

plajo-ti bi Lovrena van iako je bio nas najbolji igrac protiv maroka.Istovremeno hoces jos uvjek Vlasica ,hoces mu dati stoprvu priliku.

VL
PU
Pametan-u-moru-ludih
23:57 25.11.2022.

Tko vam je branio igrati bolje? Nemate napada. Svi od reda se bojite pucati na gol. Samo pimplajte po terenu onako kad niste pod pritiskom. Sprdacina od nogometa...

VL
PL
plajo
21:07 25.11.2022.

Ako stavi Petka i Livaju zajedno u prvih 11 sigurno gubimo.to su dva igrača manje u obrani,plus spori Lovren . Znači sve je jasno već odavno, stoperski par moraju biti Erlić i Gvardiol, Lovren je spor za amere, umjesto Kovačića a ispred Modrića i Broza staviti Livaju, Kramarića ili Majera na desno krilo (sad se vidi koliko fali Rebić) a Vlašića u špicu da igra lažnu devetku i trebat će biti pametan jer mi s njima nemožemo trčati, ali vidjelo se da ni oni ne mogu cijelu utakmicu ,zadnjih pola sata protiv Belgije su jako pali. Samo pametno i imamo ih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.