Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SJE*** ĆEMO HRVATSKU'

Pogledajte kako je Dalić gospodski odgovorio kanadskom izborniku: 'Ne znam je li to pristojno. Mi pričamo na terenu'

Izbornik Zlatko Dalić komentirao jučerašnju utakmicu protiv Maroka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.11.2022.
u 12:30

Hrvatski strateg se osvrnuo i na izjavu kanadskog izbornika Johna Herdmana koji je nakon poraza od Belgije rekao svojim igračima kako će "je... Hrvatsku".

Dan nakon remija protiv Maroka, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je naglasio kako "Vatreni" nisu ostvarili rezultat koji su željeli.

- Nisam prezadovoljan s bodom koji smo osvojili, malo smo razočarani jer želimo više. Nismo sretni kad igramo neodlučeno, ali igrali smo protiv dobrog protivnika, koji je bio organiziran i opasan. Dobro smo odradili defenzivni dio, ali nismo uspjeli prema naprijed napraviti puno. Imali smo nekoliko situacija, ali dobro su nas zaustavili u srednjem dijelu - kazao je izbornik.

Hrvatski strateg se osvrnuo i na izjavu kanadskog izbornika Johna Herdmana koji je nakon poraza od Belgije rekao svojim igračima kako će "je... Hrvatsku".

- Vidio sam, svatko od nas ima svoj način komunikacije. Gospodin se tako izrazio. Koliko je to lijepo i fino ne znam. To je njegovo pravo, nećemo se na to osvrtati. Moramo na terenu pokazati da smo bolja momčad, moramo na terenu govoriti - rekao je. 

- To nas može samo motivirati, ne smijemo prihvatiti negativnu priču na terenu, nećemo se na to bazirati - poručio je.

Prokomentirao je i igru Kanade protiv Belgije.

- Trebali su pobijediti, bili su bolja momčad. Napadački su orijentirani, igrali su visoki pritisak. Izgubili su utakmicu iz jeden pogreške. Očekuje nas opasan protivnik. Pokazali su puno više nego na posljednjim utakmicama. Moramo biti oprezni, nema lakog protivnika u našoj skupini. Znamo naš cilj, moramo igrati bolje nego protiv Maroka - rekao je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Ovo nije Hrvatska, ali ima još veći problem! Blijedi smo, bezopasni. Čeka nas teška borba za prolaz

Komentara 16

ST
StariSokol
10:40 24.11.2022.

Zato neka naši bolje trće da im se stvarno ne desi to čime su im Kanađani zaprijetili.

Avatar Zavratnica
Zavratnica
10:40 24.11.2022.

Naši su se sami sje****. Ajde, nije frka, možda Kovačić proigra do 50e godine života.

PI
pičkoustiiii
11:05 24.11.2022.

Netreba dodatna motivacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije