Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SAD-U

Užasna nesreća odnijela mladi život, 18-godišnja sportska zvijezda poginula u teškoj nesreći

Pixabay
23.07.2023.
u 22:06

Mladi američki sportaš preminuo je nakon što je doživio prometnu nesreću

Jeremiah Collins, 18-godišnja mlada zvijezda američkog nogometa i Sveučilišta Austin Peay, poginuo je u jezivoj nesreći koja se dogodila u američkom gradu Clarksvilleu u državi Tennessee.  Kako navodi policija u svom službenom priopćenju, Collins je vozio automobil marke GMC Kenyonu kada je zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom dok je pokušavao skrenuti s autoceste.

Tom je prilikom izgubio kontrolu, zbog čega se automobil prevrnuo nekoliko puta prije nego što se zaustavio u travi. Iako mu je u kratkom roku pružena liječnička pomoć, 18-godišnji sportaš je preminuo po prijemu u bolnicu.

GALERIJA U 86. godini preminuo Mirko Novosel

1/20

Dužnosnici s njegovog sveučilišta objavili su njegovu smrt u priopćenju za javnost u subotu ujutro, rekavši da školska zajednica tuguje.

 

Collins je igrao na poziciji braniča, iako je pokrivao pozicije primača i vraćao početne udarce kada je to bilo potrebno. Povodom tragedije oglasio se i trener njegove sveučilišne momčadi.

VEZANI ČLANCI:

- Svi smo shrvani i slomljeno nam je srce zbog gubitka Jeremiaha Collinsa. Jeremiah je bio izvanredan mladić koji je svaki dan donosio nevjerojatan stav i energiju. Tugujemo s obitelji Collins zbog njihovog tragičnog gubitka i dajemo im podršku u molitvi - rekao je trener Scottie Walden

 

 

Komentara 1

MA
Makbe
11:52 24.07.2023.

Pokoj mu vječni! Kakve to veze ima s hrvatskim čitateljima? Takvih "vijesti" ima bar nekoliko milijuna dnevno. Ako već morate objavljivati ovakve vijesti, objavljujte neke pozitivne. Ili je to zabranjeno i nepoželjno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije