Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PONUDA

Neće valjda ponovno iz mirovine? Brady dobio novu ponudu, Patriotsi mu nude ugovor na jedan dan

FILE PHOTO: Super Bowl LIII - New England Patriots v Los Angeles Rams
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS
1/3
02.02.2023.
u 18:42

Tom Brady najtrofejniji je igrač američkog nogometa u povijest, sa sedam naslova prvaka. Umirovljenje je prvo objavio početkom prošle godine, da bi se vratio, no jučer je 'definitivno' kraj. Ipak, žele da odigra još jednu, posljednju utakmicu.

Vlasnik New England Patriotsa Robert Kraft želi da Tom Brady potpiše jednodnevni ugovor s franšizom kako bi se legendarni quarterbackbek mogao povući kao član momčadi koju je predstavljao dva desetljeća. Jedan od najboljih igrača američkog nogometa svih vremena objavio je u srijedu putem twittera kako je "definitivno završio svoju karijeru".

"Ne samo da ja to želim, naši obožavatelji to žele. Za nas je on uvijek bio i uvijek će biti Patriot. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ga vratimo," kazao je Kraft u razgovoru za CNN.

"Povlačim se zauvijek. Hvala ljudi što ste mi dopustili živjeti svoj san", objavio je 45-godišnji Brady u 53-sekundnom videu.

Tijekom 23-godišnje karijere u NFL-u Brady je osvojio rekordnih sedam naslova prvaka, od toga šest kao član New England Patriotsa za koje je igrao od 2000. do 2019. godine, te još jedan s Tampa Bay Buccaneersima u kojima je proveo svoje posljednje tri sezone.

Osim što je rekorder po broju osvojenih naslova, Brady je rekorder i po broju bačenih dodavanja za "touchdown" u karijeri (649 u ligaškom dijelu sezone i 88 u doigravanju) te po broju osvojenih jarda dodavanjem (89,214 u ligaškom dijelu i 13,400 u doigravanju).

Pet je puta biran za najkorisnijeg igrača (MVP) "Superbowla", a tri puta za MVP-a sezone. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije