Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FILIPINIMA

Umro muškarac koji je imao čak 29 djece sa 16 različitih žena!

Dennis Rodman
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
17.07.2020.
u 18:34

Nisam vidio svog oca 42 godine. On je još uvijek moj otac, sada je tu - rekao je Rodman koji se nije oglasio povodom smrti svog oca, iako pojedini njegovi rođaci putem društvenih mreža pokušavaju doći do Dennisa kako bi platio troškove sahrane

Philander Rodman, otac košarkaša Dennisa Rodmana, preminuo je u 80. godini života.

Otac slavnog košarkaša preminuo je na Filipinima gdje se doselio 1970. godine, a otac i sin nisu bili u kontaktu.

Philander je bio roštilj majstor, a imao je čak 29 djece sa 16 različitih žena. Pri ulasku u Kuću slavnih Rodman poručio kako nema oca, ali ubrzo se pokajao zbog toga te je poručio kako se ne može vječno ljutiti na njega. 

- Nisam vidio svog oca 42 godine. On je još uvijek moj otac, sada je tu - rekao je Rodman koji se nije oglasio povodom smrti svog oca, iako pojedini njegovi rođaci putem društvenih mreža pokušavaju doći do Dennisa kako bi platio troškove sahrane. 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
13:13 18.07.2020.

po meni je veca vijest da sada njegovi rodaci na filipinima hoce doci do denisa samo da plate sahranu za njegovog oca i vjerovatno zatraze koji pesos

DH
dalibor.hren
09:18 18.07.2020.

Ovo je za rubriku sport!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije