Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ DANA

Uefa se 'naklonila' Hrvatu zbog poteza večeri

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
19.04.2019.
u 13:27

U jednom od napada Imoćanin je sjajnim driblingom prošao trojicu igrača Benfice, a taj potez je Uefa proglasila potezom večeri u Europa ligi

Ante Rebić odigrao je odličnu utakmicu u četvrtfinalnom susretu njegovog Eintrachta i portugalske Benfice u kojem je njemačka momčad slavila s 2:0 i tako zbog pogodaka u gostima prošla dalje ukupnim rezultatom 4:4. 

Odigrao je naš napadač ključnu ulogu u akcijama koje su vodile do pogodaka. U 37. minuti nanizao je nekoliko igrača i dodao loptu Gaćinoviću, čiji je udarac s 20-ak metara zaustavila vratnica, no lopta se odbila na nogu Kostiću koji je pogodio za 1:0. U 67. minuti Rebić je donio loptu pred kazneni prostor Benfice, a potom je i smirio za Rodea, koji je preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut nemoćnog Vlachodimosa.

U jednom od napada Imoćanin je sjajnim driblingom prošao trojicu igrača Benfice, a taj potez je Uefa proglasila potezom večeri u Europa ligi. 

Nogometnu majstoriju pogledajte OVDJE.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

Ključne riječi

Komentara 5

TO
Tomi0713
13:56 19.04.2019.

Stvarno je bio dobar jucer

PI
pinkec
06:44 20.04.2019.

Majstor Rebić!

BA
bazinga
15:11 20.04.2019.

Opet će novinar pojesti porciju čevapa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije