Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK BRUTALNOSTI

U ruskom napadu poginuo mladi košarkaš (19): San mu je bio igrati u Americi

Twitter
08.03.2022.
u 08:58

Poginuo je tijekom napada ruske vojske na hidroelektranu Kaniv, oko stotinu kilometara južno od Kijeva.

Ruska agresija na Ukrajinu odnijela je brojne živote, a jedan od njih jest onaj 19-godišnjeg Bohdana Popove, košarkaša pred kojim je bila velika karijera.

Poginuo je tijekom napada ruske vojske na hidroelektranu Kaniv, oko stotinu kilometara južno od Kijeva, no točne okolnosti njegove smrti nisu još uvijek poznate.

 

 

 

San mu je bio zaigrati na američkom sveučilištu UCLA Bruinse, a kao košarkaškog uzora vidio je Billa Waltona, NBA legendu koja je također igrala za to sveučilište.

Nastupao je u juniorskoj konkurenciji, a u prosjeku je po utakmici zabijao 13 poena te bilježio čak 19 skokova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije