Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni Nizozemac otkrio

Putinov prijatelj i milijarder mu spasio život: Nikada neću zaboraviti što mi je rekao

FILE PHOTO: Chelsea Football Club owner Roman Abramovich walks past the High Court in London
Foto: Suzanne Plunkett/REUTERS
1/5
07.03.2022.
u 15:12

"Imao sam operaciju srca i rak jednjaka. Bio sam praktično mrtav. Nazvao sam Romana i rekao mu da više ne mogu obavljati funkciju skauta u klubu. Nikada neću zaboraviti što mi je rekao na to..."

Bivši suradnik Romana Abramoviča, iskusni nizozemski nogometni stručnjak Piet de Visser (87), otkrio je kako mu je ruski multimilijarder jednom prilikom spasio život. 

Inače, Abramovič je odlučio prodati Chelsea nakon skoro 20 godina na čelu slavnog kluba zbog pritiska javnosti budući da je dobar prijatelj s Vladimirom Putinom. No, sav iznos koji zaradi od prodaje dat će Ukrajini.

Nizozemac je pokušao pojasniti da svijet krivo gleda na ovog oligarha te da je on zapravo dobar čovjek.

"Ovo je ozbiljan udarac, jer je on jako važan za klub. Ljudi imaju pogrešnu sliku o njemu. Novac ga ne zanima, ima ga dovoljno. Iako će se naljutiti, moram reći da je on jako osjećajna osoba. Želi vam reći kakav je zaista Roman Abramovič. Svi ga vide kao hladnu osobu i to mi smeta jer on nije takav. Osjećam potrebu da stanem u njegovu obranu. On je čovjek s velikim srcem, a činjenica da sav novac od prodaje kluba želi donirati žrtvama rata u Ukrajini to i pokazuje", rekao je De Visser, prenosi The Sun, i dodao:

"Imao sam operaciju srca i rak jednjaka. Bio sam praktično mrtav. Nazvao sam Romana i rekao mu da više ne mogu obavljati funkciju skauta u klubu. Nikada neću zaboraviti što mi je rekao na to: "Piet, potpisat ćeš ugovor na 10 ili 20 godina". Blizu si smrti, a neko ti nudi takav ugovor. Kad čuješ tako nešto, dobiješ snagu. Za vrijeme oporavka dao mi je svoj brod i hotel. Mogu slobodno reći da mi je spasio život".

Komentara 2

CR
crni77777777
15:17 07.03.2022.

plačeni članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije