Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

U 56. godini preminuo je član slavne generacije kultnog Varteksa

NK Iskra Bugojno
02.09.2022.
u 16:45

Bivši igrač Iskre i Varteksa Mesud Duraković preminuo je u 56. godini od srčanog udara.

Tu je tužnu vijesti iz Bugojna vijest njegov sin Narcis na društvenim mrežama, a prenio ju je i poznati portal SportSport.ba.

Duraković je prve nogometne korake napravio u dresu bugojanske Iskre, u kojoj je završio svoju karijeru te je tamo radio i kao trener. Veliki trag Duraković je ostavio i u HNL-u jer je s dosta uspjeha nosio dres varaždinskog Varteksa, gdje ga smatraju jednom od legendi kluba, odigrao je 88 službenih utakmica. 

Nekada je bio i mladi reprezentativac bivše Jugoslavije, a u Varteks je otišao početkom 1993. godine i bio je član legendarne ekipe u kojoj su bili između ostalih Miljenko Mumlek, Davor Vugrinec, Daniel Štefulj, Damir Krznar, Gregorić, Toplak, izbornik Zlatko Dalić...

>> VIDEO: U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
18:13 03.09.2022.

Da li netko zna objasniti što se to događa da ljudi u najboljoj dobi podliježu srčanim udarima?? Da li je to teško objasniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije