Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I u najboljim danima

Tyson hladno odgovorio na Wilderovu tvrdnju kako bi ga savladao

Boxer Mike Tyson poses at the 2015 iHeartRadio Music Awards in Los Angeles, California, March 29, 2015. REUTERS/Danny Moloshok
Foto: Reuters
02.03.2018.
u 11:43

Mike će inače vjerojatno prisustvovati subotnjem meču između Wildera i Luisa Ortiza

Ekipa s TMZ Sportsa uspjela je u prolazu uhvatiti Mikea Tysona te ga upitati što misli o nedavnoj izjavi Deontaya Wildera, koji je rekao kako misli da bi pobijedio Iron Mikea u vrijeme dok je on bio najbolji boksač svijeta, piše Fight Site.

Tyson je inače vrlo pristupačan medijima, no ovog puta je bio u žurbi. Sjeo je u automobil na suvozačko mjesto, no ipak je spustio prozor kad je vidio novinara TMZ-a, koji mu je postavio pitanje što misli o Wilderovoj izjavi. Iron Mike prvo nije znao što da kaže, nakon čega je novinar ponovio pitanje.

“Nisam baš siguran”, kratko je s osmjehom odgovorio Tyson, nakon čega se vozač njegovog automobila uključio u promet, dok je kolega s TMZ-a samo uspio dodati kako se slaže s Tysonom.

Iron Mike će inače vjerojatno prisustvovati subotnjem meču između Wildera i Luisa Ortiza, znajući da on takve spektakle inače ne propušta. Što se tiče vremena koje je Wilder spominjao, Tyson je u svom primeu bio u drugoj polovici osamdesetih godina prošlog stoljeća. Do odlaska na odsluženje zatvorske kazne, 1991. godine, Tyson je imao skor 41-1, gdje je jedini poraz onaj već legendarni od Bustera Douglasa. Ništa lošiji nije bio niti nakon povratka, četiri godine kasnije, sve do ona dva poraza od Evandera Holyfielda.

Komentara 4

Avatar babas
babas
04:45 03.03.2018.

Tyson je bio daleko najbolji do odlaska u zatvor 91. Kasnije nije više bio ni blizu tome,nabio je kilažu i izgubio brzinu i eksplozivnost.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:59 04.03.2018.

Mike mu je rekao sto svi ostali znaju...Nitko u povijesti ga nije mogao dodirnuti, niti Clay, niti Fraisetr, niti Foreman...nitijedan UFC prvak ne moze se mjeriti s Iron MIkeom iz najboljih vremena...Da nema sudaca u ringu, svi bi protivnoco bili pokojno. Mike je naveci svih vremena

AN
Andreeejjj
19:47 12.03.2018.

MIKE TYSON do polaska u zatvor bio je ubedljivo daleko najbolji svih vremena!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije