Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON EURA

Trener koji nije vjerovao u Hrvatsku sada rekao i sve što misli o Modriću!

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
STUART FRANKLIN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.06.2021.
u 17:19

Mislim da mu nisu pljeskali samo Hrvati kada je izlazio s terena protiv Španjolske, već i Španjolci, cijeli stadion. Njega baš svi poštuju i cijene.

Luka Modrić i s 35 godina pokazuje nevjerojatnu nogometnu inteligenciju i nadmoć nad puno mlađim protivnicima, no nameće se logično pitanje: Koliko dugo će naš kapetan još ostati baš to – naš kapetan? Svoj je posljednji Euro definitivno odigrao, a hoće li u Katar, to je upitno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

– Ovih dana ćemo pričati o tome i odlučiti – rekao je izbornik Dalić.

Ne spominje se samo umirovljenje u reprezentaciji. Mnogi se pitaju koliko će dugo moći na visokom nivou Reala još Luka izdržati. Ugovor je produljio za još jednu godinu pa ćemo nakon toga vidjeti. 

O njegovu neupitnom talentu progovorio je i onaj tko ga je odvukao iz Tottenhama u Real, Jose Mourinho.

– Luka je apsolutno fantastičan. Nekada ne znaš je li ljevak ili dešnjak, igra kao da nema nikakvog pritiska ni protivnika oko njega. Način na koji razmišlja fantastičan je, skroman je i na terenu i izvan terena. Ljudi koji vole nogomet bit će strašno tužni kada on ode – rekao je u razgovoru za TalkSports.

Trener koji Hrvatskoj nije davao velike šanse na ovome Euru potom je dodao: – Bili su to teški pregovori s Tottenhamom i ne želim se toga ni prisjećati. Na kraju je ostao 10 godina u Realu i sretan sam što sam ga baš ja doveo – rekao je Mou.

O Lukinoj veličini nije štedio riječi.

– Mislim da mu nisu pljeskali samo Hrvati kada je izlazio s terena protiv Španjolske, već i Španjolci, cijeli stadion. Njega baš svi poštuju i cijene.

Ključne riječi

Komentara 11

IM
imamohrvatsku
10:59 01.07.2021.

Naravno, samo u Hrvatskoj ga se kritizira i umanjuje mu se značaj. Hrvatski jal.

SS
sokac sa drave
10:47 01.07.2021.

vidum a zasto bi ti htio da svjedoci protiv Mamica covjeka koji ga je naucio drzati vilicu i noz i vezati kravatu covjeka koji mu je omogucio u prvoj prodaji 31 milijun eura.Sta je tebi cudno da u tom slucaju uzme manedjer jedan milijun?Nemozes mu oprostiti sto Modric nije propao kada su mu u ajduku rekli mali bis ca em si mali izgoljav i jos imas trule zube.Tada ga je Mamic uzeo i napravio od njega najboljeg igraca na svijetu ne samo njega i skoro cijelu reprezentaciju je stvorio.A nu.

AN
Antihlebinac
14:48 01.07.2021.

Luka, profesionalan, marljiv,odgovoran,kolegijalan i skroman...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije