Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED "IZNUTRA"

Kakav je Luka Modrić u svlačionici? Jako se živcira i stalno visi na mobitelu

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain
Friedemann Vogel/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.06.2021.
u 16:23

Belgijski vratar otkrio je pojedinosti iz Reala koje su manje poznate javnosti.

Belgijski vratar Thibaut Courtois progovorio je o stanju u svlačionici madridskog Reala, ali na jedan ležerniji način, koji prikazuje Luku Modrića u zanimljivom svjetlu.

Primjerice, pri opisu onih koji su najgnjevniji u trenucima dok gube, makar i na treningu, osvrnuo se na kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

- On zaista ne voli gubiti, jako se živcira. Takvi su još Nacho i Carvajal. Ako izgube u bilo kojoj igri budu pomalo bijesni - izjavio je Courtois.

I nije samo to otkrio o Modriću.

- Puno koristi mobitel, stalno visi na njemu. Ali, moram priznati da sam i ja sličan, kao i ostalo. Takva su vremena, znam da to nije dobro - kazao je.

Što se odijevanja tiče, ustvrdio je da to najbolje ide Marcu Asensiju, a uz bok mu je bio Sergio Ramos, koji je nedavno napustio Real.

Komentara 4

VL
vlaser
02:49 02.07.2021.

da je rebic bio takav protiv spanije-mozda nebi izgubili

Avatar Bani
Bani
20:15 01.07.2021.

Pa pitajte kolindu, ona uvik zna kaj je u svlacionicu....

DU
Deleted user
17:51 30.06.2021.

Jako je zaboravan, ne sića se ničega! Nega ne pitajte gdje je sapun!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije