Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON EURA
Povratak na članak

Trener koji nije vjerovao u Hrvatsku sada rekao i sve što misli o Modriću!

Mislim da mu nisu pljeskali samo Hrvati kada je izlazio s terena protiv Španjolske, već i Španjolci, cijeli stadion. Njega baš svi poštuju i cijene.

Komentari 11

IM
imamohrvatsku
10:59 01.07.2021.

Naravno, samo u Hrvatskoj ga se kritizira i umanjuje mu se značaj. Hrvatski jal.

VL
SS
sokac sa drave
10:47 01.07.2021.

vidum a zasto bi ti htio da svjedoci protiv Mamica covjeka koji ga je naucio drzati vilicu i noz i vezati kravatu covjeka koji mu je omogucio u prvoj prodaji 31 milijun eura.Sta je tebi cudno da u tom slucaju uzme manedjer jedan milijun?Nemozes mu oprostiti sto Modric nije propao kada su mu u ajduku rekli mali bis ca em si mali izgoljav i jos imas trule zube.Tada ga je Mamic uzeo i napravio od njega najboljeg igraca na svijetu ne samo njega i skoro cijelu reprezentaciju je stvorio.A nu.

VL
AN
Antihlebinac
14:48 01.07.2021.

Luka, profesionalan, marljiv,odgovoran,kolegijalan i skroman...

VL
Avatar cucibuci
cucibuci
16:27 01.07.2021.

Neponovljivi genije! Hvala ti i za modre i reprezentativne godine!

VL
VI
vidum
19:33 30.06.2021.

Još da nije zaboravan, gdje bi mu bio kraj!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.