Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiger na policiji

Pogledajte snimku privođenja poznatog golfera: 'Nisam pio...'

Tiger Woods
10.06.2017.
u 17:50

Tijekom ispitivanja kao i na odlasku iz policijske postaje u kojoj je proveo deset sati Tiger Woods je ponavljao kako nije pio alkohol. Tvrdio je da je pio lijekove za smirenje

Tiger Woods (41) je prije desetak dana priveden u policijsku postaju na Floridi. Poznati golfer nije bio sposoban upravljati vozilom te je tijekom policijske kontrole spavao za volanom svog automobila.

Nekada najbolji igrač golfa ima problema, a to pokazuje i snimka iz policijske postaje gdje je priveden. Dvaput je bio na alkotestu i oba je puta rezultat bio negativan.

Tijekom ispitivanja kao i na odlasku iz policijske postaje u kojoj je proveo deset sati Tiger Woods je ponavljao kako nije pio alkohol. Tvrdio je da je pio lijekove za smirenje.

 

Naime, prošlog je travnja četvrti put od 2014. operirao leđa te je policiji rekao kako uzima jake analgetike.

- Ono što se dogodilo bila je samo neočekivana reakcija na propisane lijekove. Nisam mogao znati da mješavina tih lijekova može biti tako snažna - izjavio je Tiger Woods koji se 5. srpnja mora pojaviti na sudu u Palm Beachu.

Komentara 2

PV
petar.visak
18:23 10.06.2017.

Čemu maltretiranje slavnog sportaša, jeli zato što je crnac? Mogli su ga fino odvest kući na spavanje i nikom ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije