Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u javnosti

Tiger Woods se napio i hvatao Lindsey Vonn za stražnjicu

Tiger Woods, Lindsey Vonn (2)
PA/Pixsell
08.05.2013.
u 16:42

Woods joj je ubrzo nakon toga priuštio još jednu neugodnost - spotaknuo se i pao po stepenicama

Poznata skijašica Lindsey Vonn i poznati golfer Tiger Woods od ožujka ove godine su u vezi, a tek prekjučer su se prvi put pojavili zajedno u javnosti na nekom velikom skupu.

Trenutačno najpoznatiji svjetski sportski par odlučio je doći na gala večer u njujorškom muzeju \"Metropolitan\", ali nije sve baš prošlo idealno. Naime,  Tiger je previše zavirio u čašicu te na kraju večeri osramotio svoju djevojku.

Kako prenose američki mediji, na zabavi nakon službenog dijela večeri, golfer se popeo na pozornicu i izvodio plesne poteze koji su nasmijavali sve prisutne, a vrhunac je bio kad je pred svima uhvatio poznatu skijašicu za stražnjicu. Nakon toga, Vonn je odlučila da je najbolje da krenu kući, ali Woods joj je ubrzo nakon toga priuštio još jednu neugodnost - spotaknuo se i pao po stepenicama. Nakon toga, vidno šepajući je stigao do automobila i otišao kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije