Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAVAO U AUTOMOBILU

Policija objavila snimku privođenja Woodsa: Teturao je i pao na testu

Tiger Woods
Foto: Screenshot
1/7
01.06.2017.
u 10:13

Woods je testiran, trebao je održavati ravnotežu na jednoj nozi, hodati po crti i prstom dotaknuti nos. Ni jedan zadatak nije izvršio

Policija na Floridi nedavno je privela Tigera Woodsa, jer nije bio sposoban upravljati vozilom. Nekada najbolji igrač golfa tijekom uhićenja zaspao je za volanom svog automobila.

Tiger Woods bio je zavezan sigurnosnim pojasom i spavao je u automobilu koji je bio parkiran u desnom voznom traku. To je privuklo pozornost policajaca, a kada su ga probudili, pokušali su uobičajenim testom provjeriti je li sposoban upravljati automobilom. Alkotest mu je bio negativan.

Nekoliko dana nakon uhićenja objavljen je video privođenja Tigera Woodsa.

Golfer je izjavio kako se vratio iz Los Angelesa, gdje je igrao, ali nije znao gdje se trenutačno nalazi. Nakon toga je promijenio iskaz te policajca upitao je li daleko od svoje kuće.

Woods je testiran, trebao je održavati ravnotežu na jednoj nozi, hodati po crti i prstom dotaknuti nos. Ni jedan zadatak nije izvršio.

Najslavniji igrač golfa prošlog je travnja četvrti put od 2014. operirao leđa te je policiji rekao kako uzima jake analgetike.

Komentara 3

SA
samograd
11:28 01.06.2017.

slovenc007 je napisao." ostavite čovjeka na miru"

SL
shooshko.luka
12:24 01.06.2017.

u naslovu da je pijan, a u nastavku teksta alkotest negativan

SL
slovenc007
11:03 01.06.2017.

Ajde ostavite čoveka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije