Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji golfer

Uhićen Tiger Woods! Policija objavila fotografiju neprepoznatljivog sportaša

Tiger Woods
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
29.05.2017.
u 18:08

Policija Palm Beacha uhitila je Tigera Woodsa u 7.18 sati, a pušten je nekoliko sati kasnije nakon što se otrijeznio

Najpoznatiji golfer na svijetu Tiger Woods (41) uhićen je na Floridi zbog vožnje u pijanom stanju. Policija Palm Beacha uhitila ga je u 7.18 sati, a pušten je nekoliko sati kasnije nakon što se otrijeznio.

Tiger Woods se oporavlja od operacije leđa, a zadnji put je napisao blog o svom zdravlju 24. svibnja. To mu je bila četvrta operacija u posljednje tri godine.

Nekadašnji najbolji igrač golfa napisao je na blogu kako je operacija bila uspješna i da se dobro osjeća. Najavio je i kako se uskoro vraća na golf terene.

Prije sedam godina je postao prvi sportaš milijarder, a onda je imao skandal s prostitutkama te se razveo od supruge Elin Nordegren. Nakon skandala ostao je bez mnogih sponzorskih ugovora.

Komentara 14

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
19:57 29.05.2017.

ja bi bio stalno pijan da imam para...skoro sam i ovako, al onda bi bio od fine cuge..

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:25 29.05.2017.

droga portoroz

IM
Immanuell
19:26 29.05.2017.

Prošao je toliko toga da ne zna više što bi od sebe. Sad çe potonuti u piće i drogu. Proživio je baš sve, ima novaca ka pljeve, sad je problem što s drugom polovinom života, a želja više.......nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije