Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za rastanak

Tako dirljivo: Navijači Juventusa preplavili Twitter, pročitajte što poručuju hrvatskom velikanu!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.09.2019.
u 09:48

Čini se da je dio Juventusovih navijača prilično tužan i ogorčen zbog načina na koji se Juve ponio prema hrvatskom napadaču

Trener Juventusa Maurizio Sarri odlučio je ne povesti Marija Mandžukića na subotnje gostovanje u Firenzi. Jasno, gotovo svi su to protumačili kao konačan rastanak hrvatskog napadača s Juventusom, a mediji u ovome trenutku nagađaju gdje će Mandžo nastaviti karijeru.  

Spominjali su se Al-Gharafa, A-Duhail, a Football Italia prenosi u subotu da je Hrvat u poodmaklim pregovorima s Los Angelesom i da će put nastaviti u MLS-u.

Hoće li tome doista biti tako, vidjet ćemo narednih dana, ali na stolu je ipak i četvrta opcija i teoretski je moguće da će Mandžukić ostati član Juventusa do siječnja i karijeru nastaviti u nekom od europskih klubova jednom kada započne zimski prijelazni rok.

Bilo kako bilo, navijači Juventusa počeli su se već opraštati od svog Mandže, a od jutros je Twitter preplavljen dirljivim porukama.

Prenijet ćemo u nastavku samo neke iz tog nepreglednog niza:

- Hvala ti Mandžo za svu borbenost i strast koju si nam dao. Tvoji pogoci protiv Reala budili su nadu u svakom navijaču Juventusa diljem svijeta. Da su ostali igrači dali samo pola onoga što si ti dao, možda nam Liga prvaka ne bi izmaknula iz ruku. Ponosan sam na tebe!

- Mandžukić je bio silno važan igrač predivne karijere. Dao je ogroman doprinos Juventusu kroz sve te godine. Ali krug se zatvorio.

- Mario Mandžukić je zaslužio svo poštovanje ovoga svijeta. Borio se i pljuvao krv za naš dres i uvijek je bio spreman, pa i u najtežim utakmicama više no bilo tko drugi.

- Stari dobri Mandžukić zamjena Higuainu? Pa on je jedini koji može nositi devetku od prodaje Moisea Keana. Ne razumijem.

- Mario, dragi naš Mario, jako nam je žao. Uvijek ćemo ti biti zahvalni. Nažalost, nema svetih. Bilo da se zoveš Del Piero, Nedved, Buffon... tako nas povijest uči. Idi u miru i zapamti da ćeš uvijek biti jedan od nas. 

- Jednostavno, hvala ti! 

- Ovako se ponašati prema simbolu kluba i čovjeku koji je donio zadnji Scudetto je bolesno. Žao mi je što to moram reći, ali ovo nije Juventusov stil.

 

- Priča s Mandžukićem je mogla bolje završiti. Ali jedna stvar je sigurna: Ostaje zahvalnost što je bio primjer igrača koji daje sve za dres koji nosi.

- Ništa u mojoj glavi ne može izbrisati slike jednog od mojih najdražih nogometaša. Ta duga na nebu u Cardiffu još uvijek plače od osvete. Sretno ti, Mario!

- Sramotno je kako su se ponijeli prema Mandžukiću

 

Ključne riječi

Komentara 12

MP
marijan.pinkeva
10:04 14.09.2019.

Juventus je bivši višestruki prvak Italije. Sari, nebu dugo....

CA
cortesova arkebuza
11:55 14.09.2019.

Prvo nismo raja,drugo tema je zahvalnost navijača Juventusa a ne koliko zarađuje Mario. Treće je jednostavno,koliko jalnuša ima i kako liječe svoje komplekse na forumu. Kako se nisi javio na temu Tedescija i kako pljuca na državu i građane i tu spominjao koliko je on ukrao u njegov tata !? A to nije tema jel !? Jadni Pjer,žalin te...

FI
fifmar
12:21 14.09.2019.

Stari_Pjer zašto vi niste sa svojim poslodavcem ispregovarali ugovor 500.000€ mjesečno i svoje znanje, talent i kompetencije unovčili, vjerujte nitko vam ne bi zavidio. Mandžukić je te novce zaradio a ne oteo, pronevjerio i sl prema tome nepotrebno svoje frustracije upustili ste na pogrešnu adresu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije