Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izlaznim vratima

Sarri definitivno otpisao Super Marija! Mandžo na stolu ima dvije ponude

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.09.2019.
u 22:18

Bivši hrvatski reprezentativac nije u kadru za prvenstvenu utakmicu protiv Fiorentine, a nema ga ni na popisu igrača za Ligu prvaka

Mario Mandžukić nije u kombinacijama trenera Maurizija Sarrija. Naime, Juventusov strateg je na konferenciji za medije objavio kako je Gonzalo Higuain dobio prednosti pred hrvatskim napadačem jer je na ljetnim pripremama pokazao više.

Bivši hrvatski reprezentativac nije u kadru za prvenstvenu utakmicu protiv Fiorentine, a nema ga ni na popisu igrača za Ligu prvaka.

Mario Mandžukić
1/4

Uz Mandžu s popisa je otpao i Emre Can te sada mogu slobodno potražiti drugu sredinu.

Talijanski mediji javljaju kako Hrvata traži Al-Gharafa iz Katara, a u igru se uključio i Los Angeles iz američkog MLS-a.

- Žao mi je i nije ugodno donositi takve odluke, ali bilo je neophodno, te poteškoće pokazuju snagu našeg sastava - rekao je Juventusov trener.

Bivši hrvatski reprezentativac prošle četiri sezone osvajao je naslov s Juventusom, a lani je nekoliko puta nosio kapetansku vrpcu.

Ključne riječi

Komentara 3

SF
sinisa.fezi@gmail.com
23:57 13.09.2019.

Pusti sve, zaradio si dovoljno i dođi u dinamo. Čekamo te

MA
Marina21
22:57 13.09.2019.

Tamo gdje te nežele iz te sredine moraš otići . Ili se pomiriti sa ponižavanjem koje slijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije