Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Del Bosque odlučio

Svjetski prvak objavio popis: Isco ne ide na SP, čak sedmorica napadača

'Vicente Del Bosque, Spain head coach Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pi'
13.05.2014.
u 15:19

Najveće iznenađenje je nepozivanje Isca, igrača madridskog Reala. S druge strane, trojica na popisu još nemaju niti jedan nastup za A selekciju: David de Gea, Dani Carvajal i Ander Iturraspe

Svjetsko prvenstvo u Brazilu sve je bliže, izbornici objavljuju popise kandidata, a danas ga je objavio i Vicente del Bosque, izbornik Španjolske, aktualnog svjetskog prvaka i branitelja naslova.

Na pripreme Španjolaca javit će se 30 igrača, od kojih će sedmorica otpasti. Najveće iznenađenje je nepozivanje Isca, igrača madridskog Reala. S druge strane, trojica na popisu još nemaju niti jedan nastup za A selekciju: David de Gea, Dani Carvajal i Ander Iturraspe.

Zanimljivo, del Bosque je pozvao čak sedmoricu napadača, među kojima je i Fernando Torres koji baš i nije pokazao dobru formu u Chelseaju ove sezone. Najviše igrača daje Barcelona, zatim Atletico i Real.

Španjolska je u skupini B, koja se u osmini finala križa s našom, a u njoj se nalazi zajedno s Nizozemskom, Čileom i Australijom.

>>Još se samo Kovač čeka: Evo popisa koji je objavio Volker Finke

Popis reprezentacije Španjolske:

Vratari: Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel Reina (Napoli), David De Gea (Manchester United)

Obrana: Sergio Ramos i Dani Carvajal (oba Real Madrid), Gerard Pique i Jordi Alba (oba Barcelona), Javi Martinez (Bayern München), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Raul Albiol (Napoli), Juanfran Torres (Atletico Madrid), Alberto Moreno (Sevilla)

Veza: Xavi Hernandez, Sergio Busquets, Andres Iniesta i Cesc Fabregas (svi Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), David Silva (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern München), Koke (Atletico Madrid), Santiago Cazorla (Arsenal), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Juan Mata (Manchester United)

Napad: Pedro Rodriguez (Barcelona), Jesus Navas i Alvaro Negredo (oba Manchester City), Diego Costa i David Villa (oba Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea), Fernando Llorente (Juventus)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije