Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozivnice

Svaguša ne dolazi i dao je izraditi svoj album

'05.11.2009., Split - Banovina, Josko Svagusa predsjednik uprave Hajduka.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
11.02.2011.
u 21:39

Na proslavu dolaze bivši igrači, čelnici, članovi, ali ne i donedavni predsjednik bijelih. U albumu se nalazi 25 fotografija na kojima je Svaguša s Kerumom, Rejom, Poklepovićem, igračima i s peharom kupa

U Hajduku su poveli računa o tome koga pozvati na rođendansku proslavu. Sve su učinili da ne bude uvrijeđenih, pa su pozivnice odaslane na adrese svih bivših igrača koji su odigrali više od sto utakmica za Hajduk, pa onima koji su s Hajdukom osvojili trofej, koji su igrali za reprezentaciju...

Pozvani su svi bivši treneri, predsjednici, direktori, sportski direktori, predsjednici Nadzornog odbora...

Pozivnicu je primio i posljednji Hajdukov predsjednik Joško Svaguša, kojeg je prije dva mjeseca pomeo njegov najbolji prijatelj Željko Kerum. Ali, Svaguša se neće pojaviti na proslavi.

– Ha-ha, neću doći. Pozivnicu sam dobio, ali se neću odazvati – rekao nam je Svaguša prije nego što je otišao na svoju uobičajenu turu trčanja.

No, Svaguša je sam sebi priredio dar za Hajdukov rođendan. Dao je izraditi album "Hajduk 2010." u kojem se nalazi 25 fotografija.

Naravno, na svima je on, a s njim u društvu su bivši treneri Edoardo Reja i Stanko Poklepović, tu su i slike s igračima, a posebno mjesto u albumu zauzimaju fotografije na kojima je Svaguša zajedno s momčadi i osvojenim peharom Hrvatskoga kupa. Središnju poziciju zauzela je fotografija na kojoj je Svaguša s Kerumom.

Navodno, dao je izraditi tri primjerka albuma.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:58 12.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

AN
Andreeejjj
22:34 11.02.2011.

Svaguša ne dolazi? Pa naravno da neće doći...zbog ovčara KERUMA! Preuzeo je Kerum seljober Hajduk samo zbog glasova navijaća. Jbte cili Split i Dalmacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije