Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA LIGA

Strašan podvig: Kovačev Monaco igrao gotovo pola sata s devet igrača i pobijedio

Niko Kovač
Reuters/Pixsell
27.09.2020.
u 16:57

Osim što u pet dvoboja ima tri pobjede te po jedan remi i poraz (što je vrlo dobro za ovakav Monaco), Kovačevi igrači su izdržali pod pritiskom u jako zahtjevnoj utakmici petog kola francuske Ligue 1

Hrvatski strateg Niko Kovač se zasad dosta dobro snalazi na klupi Monaca. Osim što u pet dvoboja ima tri pobjede te po jedan remi i poraz (što je vrlo dobro za ovakav Monaco), Kovačevi igrači su izdržali pod pritiskom u jako zahtjevnoj utakmici petog kola francuske Ligue 1 protiv Strasbourga.

Nije bilo zahtjevno zbog protivnika, već zbog okolnosti. Taman kad je jučer sjajni Wissam Ben Yedder (zabio dva pogotka) poentirao za 3:1 vodstvo Monaca, već kartonirani Tchouameni radi glupi prekršaj u napadu na rubu suparničkog kaznenog prostora te zarađuje drugi žuti karton.

Desetak minuta kasnije napadač gostiju Ajorque je predriblao vratara Monaca i prije no što je zapucao na prazna vrata još jednu glupost radi Disasi koji ga povlači za jedanaesterac i dobiva crveni karton. Nije mu puno pomogao taj potez budući da je Ajorque bio precizan s bijele točke. 

No, do kraja utakmice Kovač drastično mijenja momčad te novim izmjenama i taktikom uspijeva zadržati vodstvo 3:2 doći do važna tri boda. Sudac je drugo poluvrijeme produžio za šest minuta, dakle, Kneževi su gotovo pola sata igrali s dva igrača manje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:23 27.09.2020.

A protiv koga je Monaco igrao?

PR
Prekosutra
21:54 27.09.2020.

Mozda je u tekstu dodano nakon vasih komentara(?), ali tamp lijepo pise ”protiv Strasbourga”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije