Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
belgijci u zagrebu

Stotinu navijača Bruggea zapljeskalo je Tomi Butini

Club Brugge (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/6
21.10.2010.
u 10:29

- Slavit ću pogodak ako ga zabijem, rođen sam u Omišu i blizak Hajduku, ali nemam namjeru provocirati –kaže Perišić.

Belgijska momčad u Zagreb je stigla bez najboljeg ovosezonskog igrača i strijelca Vargasa, a otpao je i prvi vratar Stijn Stijnen.

– Dinamo ne igra protiv Vargasa, nego protiv Bruggea. Gledao sam Dinamo i rekao sam da sam impresioniran, da je riječ o izbalansiranoj momčadi sa sjajnim igračima prema naprijed. No mi se nismo došli braniti. U svakoj utakmici imaš priliku ili dvije, mi te prilike moramo iskoristiti – kazao je trener Bruggea Adrie Koster koji je odradio trening sa svojom momčadi pred stotinjak navijača.

No oni su najviše zapljeskali Tomislavu Butini koji se došao pozdraviti s ljudima iz Bruggea, u kojem je igrao i u kojem je ostavio dubok trag te im objasnio zašto će sjever biti prazan.

Komentara 4

BR
brkica2
14:53 21.10.2010.

Prvi puta čujem za tog Perišića.

Avatar Topgen
Topgen
11:06 21.10.2010.

Vazno je da ne igra Vargas , dobar igrac ; dribla , zabija , asistira. Sad samo treba drzati Perisica i 3 boda su u dzepu. U Bruggeu ce biti druga stvar ....

VE
Velikogoričan56
12:35 21.10.2010.

Nije ni Perisic s Marsa, Dinamo samo mora odigrati svoju igru, osvojiti sredinu terena, a preko bokova ce Vrsaljko ili Cufre vec donijeti neku upotrebljivu loptu za Rukija, da se dokaze da on jest dobro pojacanje za Dinamo, a da se Dinamo ne mora nikoga bojati. naprijed plavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije