Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob bandi

Šok za jednu od najvećih sportskih zvijezda na svijetu - ubijena mu je kći!

Tyson Gay
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
16.10.2016.
u 18:59

Pucnjava se dogodila ispred restorana u saveznoj državi Kentucky, a prema prvim informacijama Trinity je ubijena sasvim slučajno nakon što je došlo do obračuna bandi.

Jedan od najboljih sprintera svih vremena Tyson Gay utučen je nakon što je saznao strašnu vijest. Naime, u pucnjavi je ubijena njegova 15-godišnja kći Trinity.

Pucnjava se dogodila ispred restorana u saveznoj državi Kentucky, a prema prvim informacijama Trinity je ubijena sasvim slučajno nakon što je došlo do obračuna bandi. Iz dva automobila otvorena je pucnjava, a jedan metak je 'zalutao' i pogodio Gayevu kćer u vrat. Ona je nakon toga prevezena u bolnicu, ali nije joj bilo spasa.

- Nije preživjela. Zbunjen sam. Prošli tjedan je bila kod mene na jesenskim praznicima. Ne znam što se dogodilo, rekao je shrvani Gay nakon što je saznao vijest. U trenutku tragedije vraćao se s puta, a kada je primio vijest, obuzeli su ga šok i nevjerica.

Trinity Gay se također bavila atletikom, u kojoj je na oca bila silno talentirana. Nakon njezine smrti pokrenuta je istraga nakon koje će biti poznato više detalja.

Komentara 12

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:51 16.10.2016.

Na današnji dan je ubijen Blago Zadro!Sramite se!Niti jedan članak o heroju domovinskog rata!

PP
pp
19:25 16.10.2016.

I to je istina o Americi. Ali tu neće biti prosvjeda. A istina je da su pripadnici crnačkih bandi ubili djevojčicu koja je crna. I to se događa svaki dan u Americi. Od 2000. godine samo u gradu Chicagu je ubijeno preko 3000 ljudi, u 90% slučajeva Crnci. A u 90% ubijeni od strane drugih Crnaca. Prema tome u samo jednom američkom gradu Crnci ubiju skoro 3000 Crnaca. I nikom ništa. Američka policija suočena s tom epidemijom crnačkog kriminala ubije nekoliko crnih kriminalaca od koji su neki naoružani, pucali na policiju, na zapovijed nisu odbacili oružje, sa podužim kriminalnim dosjeima i svi lijevo liberalni mediji kriče, kao i skoro svi hrvatski mediji, koji bez propitivanja ičega samo prenose anglo liberalne bedastoće. Rasizam i slične gluposti. A prava je istina da je crnačka zajednica najveća žrtva crnih kriminalaca.

Avatar bokolo
bokolo
20:14 16.10.2016.

Istian koju nitko ne zeli progovoriti. Koliko god su popularni, bogati i slavljeni, droge i ubijanje im je uvijek uz bok. To je svakodnevnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije