Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRELOMIO

Šok za HNS: Bivši dinamovac prekrižio Hrvatsku i nastupat će za BiH!

Foto: Goran Jakus/PIXSELL
14.07.2017.
u 18:24

Pokrenuta je i pravna procedura pa će uskoro ovaj branič dobiti putovnicu i formalno pravo igranja za susjede.

Jozo Šimunović, branič škotskog Celtica, uskoro bi trebao obući dres Bosne i Hercegovine. Bivši igrač Dinama i rođeni Zagrepčanin igrao je za sve mlađe reprezentacije Hrvatske, ali nije nikada nastupio za seniorsku vrstu.

Sportske.ba pišu da je izbornik BiH reprezentacije Mehmed Baždarević nekoliko puta razgovarao sa Šimunovićem koji je svaki put naglašavao da je spreman igrati za zmajeve. Pokrenuta je i pravna procedura pa će uskoro ovaj branič dobiti putovnicu i formalno pravo igranja za susjede.

Je li Šimunović zaslužio poziv u hrvatsku reprezentaciju?

Napominje se i da je Šimunović svjestan da u skorije vrijeme neće dobiti priliku u hrvatskoj reprezentaciji gdje je konkurencija u obrani velika, dok Bosna i Hercegovina najviše problema ima u zadnjoj liniji. 

22-godišnji branič u Celtic je stigao 2015. godine iz Dinama koji je dobio sedam milijuna eura odštete. Do sada je dva puta osvojio škotsko prvenstvo.

Komentara 37

MO
mobitel20
20:45 14.07.2017.

Sok !? Kakav sok ? Postali ste kao imbex i slicni...To ne bi smio biti stil relativno ozbiljnih novina. Pa svaka njemu cast, ali slicnih stopera imamo na tone. Uz to, iako velikobosanci tu reprezentaciju shvacaju kao reprezentaciju bosnjacke "Bosne", ipak je BiH i hrvatska zemlja pa nije nikakav sok da Hrvat igra za BiH. Pa nije uzeo tursko drzavljanstvo, ili senegalsko...i dalje je Hrvat.

Avatar toxic alien
toxic alien
23:44 14.07.2017.

Nista cudno i nista strasno. Momak osjeca da bi tesko dobio poziv za hrvatsku reprezentaciju a ima mogucnost zaigrati za BiH i ucinio je nesto sto bi vecina nogometasa (a i sportasa opcenito) ucinila. Zar mislite da bi Dudu igrao za Hrvatsku da se nadao pozivu iz Brazila!?

DO
domxerex
21:50 14.07.2017.

Ček malo! Purgeri mrze bosance i hercegovca (najteža kletva za purgera je - da bog da ti se ćer udala za hercegovca ili bosanca - naravno hrvata) i sada rođeni purger ode igrati za BiH. To više djeluje kao vic nego kao vjest. Sada bi bilo lijepo da oni "purgeri" koji su tako protiv hrvata iz BiH si odu doma i lijepo oca ili još bolje djeda pitaju gdje je rođen. Onda bi nekih 90% tih purgera otkrilo da im već otac nije iz Zagreba. Od onih 10% preostalih njih 90% djed isto ne bi bili iz ZG. Dakle zadovoljavaju uvjet da zaigraju za reprezentaciju BiH ili Srbije. Shodno tome neka lijepo zašute i ne glume velike purgere jer su stare purgere pobili njihovi "antifašiti" koji sada žive u njihovim kućama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije