Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekspedicija

Slišković, Šurjak i Gudelj igraju za Picigin u Beogradu

'22.03.2008.,Imotski - U-17.Utakmica Hrvatska - Belgija.Izbornik Ivan Gudelj.. Photo: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL'
'Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL'
15.02.2013.
u 14:04

U organizaciji ekološkog društva Picigin sa splitskih Bačvica prema Srbiji se zaputila ekspedicija iz Splita.

Pozvali su ih Hrvati iz Beograda, odigrat će se dvije malonogometne utakmice, jedna u Apatinu, a druga na Banjici u Beogradu.

 

Za ekipu \"Picigina\", između ostalih, igrat će Slišković, Šurjak, Gudelj, Džoni, Cukrov i Holcer, koji su krenuli na put, a u Beogradu će im se pridružiti bivši Hajdukovi igrača Simović, Pešić, Prekazi i Budimčević. Hajduk se ogradio od tog gostovanja, to je privatna inicijativa, koja nema veze s klubom, ali valja napomenuti da će u momčadi \"Picigina\" biti Hajdukove legende i sučelit će se reprezentaciji Beograda.

 

U sklopu posjete bit će promovirana knjiga Stipe Jukića o barba Luki Kaliterni, a splitska ekspedicija posjetit će rodnu kuću bana Josipa Jelačića na Petrovaradinu. Za dobro raspoloženje brine se klapa Sveti Florijan iz Žrnovnice, u autobusu koji je krenuo iz Splita prema Beogradu vladalo je veselo raspoloženje, a boravku u glavnom gradu Srbije posebno se vesele neki splitski sportski kolekcionari, koji se nadaju da će doći do vrijednih eksponata.

Ključne riječi

Komentara 1

BM
Boris Markovic
14:22 15.02.2013.

Da sam u Beogradu ovo bi isao da gledam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije