Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARJEN ROBBEN

Slavni nogometaš objavio kraj karijere: Srce želi nastaviti, ali ovo je realnost...

FILE PHOTO: Bundesliga - Bayern Munich v Eintracht Frankfurt
Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.07.2021.
u 18:26

"Vrijeme je za prekid nogometne karijere," tvitnuo je Robben. "Bio je to težak izbor."

Sjajni nizozemski nogometaš Arjen Robben (37) objavio je u četvrtak prekid karijere.

"Vrijeme je za prekid nogometne karijere," tvitnuo je Robben. "Bio je to težak izbor."

"Srce želi nastaviti, ali odluka o prekidu karijere je realna", dodao je Nizozemac.

Robben je karijeru počeo i završio u redvima Groningena, a igrao je i za PSV, Chelsea, Real Madrid i Bayern Munchen. Ovo mu je drugi odlazak u mirovinu. Prvi put je to učinio prije dvije godine, nakon što je napustio Bayern, ali se vratio potpisavši ugovor za Groningen. Ovoga puta tvrdi kako nema povratka.

"Osvrćući se na prošlu sezonu, moram iskreno zaključiti da je broj minuta koje sam odigrao razočaravajući. No znao sam da se to može dogoditi, ali prihvatio sam izazov i dao sve da to uspije. I ne samo ja, svi u klubu i u mom neposrednom okruženju pomagali su mi i podržavali me u svakom trenutku," kazao je.

Robben je tijekom karijere osvojio čak 30 trofeja pri čemu Ligu prvaka s Bayernom, te osam naslova njemačkog, dva naslova engleskog, te po jedan naslov španjolskog i nizozemskog prvaka. 

Za nizozemsku reprezentaciju je upisao 96 nastupa i postigao 37 golova, osvojivši drugo mjesto na SP-u 2010. godine, te treće 2014.

FILE PHOTO: DFB Cup - Final - RB Leipzig v Bayern Munich FILE PHOTO: Soccer Football - DFB Cup - Final - RB Leipzig v Bayern Munich - Olympiastadion, Berlin, Germany - May 25, 2019 Bayern Munich's Arjen Robben before the match REUTERS/Andreas Gebert DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video/File Photo ANDREAS GEBERT
Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije