Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska 2. liga

Slaven Bilić 'kiksao' kod kuće, Šunjić i Krovinović igrali svih 90 minuta

Slaven Bilić
Foto: DPA/Reuters/PIXSELL
1/5
10.08.2019.
u 20:20

Cardiff je kod kuće dobio Luton s 2-1, a pobjednički gol je u sudačkoj nadoknadi zabio Isaac Vassell (90+6). Bivši vratar Rijeke Simon Sluga branio je za Luton

Donedavni Dinamov veznjak Ivan Šunjić odigrao je cijeli susret za Birmingham City, koji je u 2. kolu kod kuće protiv Bristola odigrao 1-1. Birmingham je poveo golom Lukasa Jutkiewicza (64), a izjednačenje gostima donio je Tommy Rowe (83).

Cardiff je kod kuće dobio Luton s 2-1, a pobjednički gol je u sudačkoj nadoknadi zabio Isaac Vassell (90+6). Bivši vratar Rijeke Simon Sluga branio je za Luton.

Slaven Bilić
1/6

West Bromwich Albion, kojeg vodi Slaven Bilić, nakon uvodne pobjede u gostima kod Nottingham Foresta (2-1), u subotu je na svom terenu protiv Millwalla odigrao 1-1.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je svih 90 minuta za West Brom, koji je poveo pogotkom Bartleyja (57), a strijelac za goste bio je Matt Smith (75). 

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:30 10.08.2019.

Već je počeo ... sada će izgovori kako nemaju sreće i bla bla... već viđeno . Oko Bozića cipela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije