Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Tenis

Skupština HTS-a bez Lukovića smijenila Lukovića

Sjednici je bilo nazočno 23-oje od 41 delegata, a oni su naknadno kooptirali i članove ZTS-a, njih šestoricu, pa je glavne odluke donosilo 29-ero od 47-ero delegata.
05. travnja 2018. u 17:52 3 komentara 1750 prikaza
Franjo Luković
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Iako je predsjednik u ostavci HTS-a Franjo Luković otkazao sjednicu Skupštine koja se trebala održati u četvrtak u Varaždinu, dio skupštinara koji nije sklon Lukoviću, a pokazalo se da je on većinski, ipak je (i bez predsjednika) održao izvanrednu sjednicu Skupštine i na njoj jednoglasno razriješio dužnosti predsjednika u ostavci. Za vršitelja dužnosti predsjednika izabran je, također jednoglasno, Petar Mirić.

Željko Krajan Željko Krajan: Nudio sam Paviću razgovor i nije htio! Ni isprika mu nije bila dovoljna

Sjednici je bilo nazočno 23-oje od 41 delegata, a oni su naknadno kooptirali i članove ZTS-a, njih šestoricu, pa je glavne odluke donosilo 29-ero od 47-ero delegata. 

Kako su svi oni za Lukovića i skupinu koja ga podržava "neformalna skupina",  o tome tko je zapravo prvi čovjek HTS-a očito će odlučivati zagrebački Gradski ured za javnu upravu i u konačnici Ministarstvo pravosuđa. I sve se to događa u predvečerje Davisova kupa. 

Franjo Luković PODNIO OSTAVKU Franjo Luković objasnio zašto više nije predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Nadal - Kyrgios Davis Cup Nadalov povratak nakon dva i pol mjeseca stanke Novak Đoković NOVI POČETAK Đoković spas vidi u čovjeku s kojim je ostvario najbolje rezultate
Kova d.o.o.
HRVATSKI PROIZVOD
Domaća tvrtka napravila samosterilizirajući kontejner koji efikasno čisti zrak od mikroorganizama poput bakterija i virusa
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku
  • darwil:

    U HTS-u i ZTS-u, HOO-u, kao i u Zagrebačkom sportskom savezu sami uhljebi, nesposobni i nestručni .Zamislite nemaju zaposlenog ni jednog sa završenim kineziološkim fakultetom , to je isto kao da u bolnici nema ni jednog doktora u sudu ni ... prikaži još! jednog pravnika.Užas !

  • Brankko:

    Novinarsko: tko, što, kada, gdje... -- Što je to HTS, što je to ZTS? Vijest nije vijest ako se mora tražiti drugdje. Da, to je Hrvatski teniski savez, da -- ali pristojno bi bilo da to piše u članku.

  • Brankko:

    Također, kakvo je to bedasto pisanje "23-oje", "29-ero", "47-ero"?! To se nekako proširilo u posljednjih valjda deset-petnaest godina. -- Nijedan hrvatski novinar nikada (valjda) ne bi napisao da je bio u "1-vom" razredu osnovne škole, da je završio sve do ... prikaži još!o "8-moga" razreda, da je nešto bilo u "19-om " stoljeću (pisanje karakteristično za srpski jezik naročito do oko 1950.), ali pišu "100-tinjak" (pazi ovo: jedan znak više nego da piše stotinjak!)... Nekako ljudima koji pišu u javnosti pisanje brojeva baš i ne ide...