Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Sjajna scena: Redari su tjerali navijača Chelseaja, mladić nije želio kući zbog BBB-a

Screenshot
03.11.2022.
u 18:20

Oko 2500 boysa su potpuno nadglasali preko 30 tisuća Engleza koji su podupirali Chelsea. Društvene mreže pišu da su ih 'uništili'.

Zagrebački Dinamo nije uspio slaviti kod Chelseaja i tako osigurati europsko proljeće, londonski plavci su bili bolji 2:1. 

Međutim, BBB su definitivno oduševili nogometnu Europu i zasluženo pobrali komplimente za svoje navijanje tijekom svih 90 minuta. 

Na internetskim bespućima se pojavila jedna sjajna snimka, mladi navijač Chelseaja je došao ispod tribine boysa i oduševljeno im pljeskao nakon utakmice. 

Redar je tjerao dečka da ode kući, ali mladić se nije dao omesti, na poklon je dobio i majicu. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
18:25 03.11.2022.

Konacno nesto lijepo o navijacima... ajde fala bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije