Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Ramos neće igrati prvi polufinalni dvoboj zbog nevjerojatnog propusta?

Sergio Ramos
Foto: You Tube/Screenchot
1/5
12.04.2018.
u 07:47

Uzvratna utakmica četvrtfinala LP-a pokazala je koliko Sergio Ramos nedostaje Realovoj obrani

Madridski Real je nakon velike drame na Santiago Bernabeu izborio polufinale Lige prvaka. Prolaz protiv Juventusa, koji je do 93. minute vodio s 3:0 što mu je jamčilo produžetke, osigurao je u 98. minuti Cristiano Ronaldo pogotkom s bijele točke.

U ovom susretu kraljevski klub je igrao bez Sergija Ramosa koji je bio suspendiran. No Realovom kapetanu prijeti još jedna utakmica kazne, jer je posljednje minute dvoboja gledao iz tunela koji vodi na teren.

Sergio Ramos
1/10

Ramosa je kamera ulovila dok je s Juventusovim ljudima na klupi raspravljao o kaznenom udarcu, a kasnije je slavio i Ronaldov pogodak.

Uefina pravila su jasna, igrač koji je suspendiran ne smije se nalaziti blizu terena jer bi mogao biti dodatno kažnjen. A Sergio Ramos upravo je to učinio.

Zanimljivo, nitko iz kluba nije Ramosa upozorio da do kraja utakmice ne silazi s tribine, pišu španjolski mediji.

Madriđani se sada mogu samo nadati da Uefa neće dodatno kazniti njihovog kapetana. Uzvratna utakmica četvrtfinala LP-a pokazala je koliko Sergio Ramos nedostaje Realovoj obrani.

Komentara 3

Avatar whack.tack
whack.tack
10:22 12.04.2018.

ma bio je on na klupi reala...zato jer je glup i neosporno bahat

PR
propalismoFranjoskroz
09:26 12.04.2018.

Dva protiv Juvea, ako treba bit će i 4 u polufinalu

Avatar dzambo
dzambo
08:00 12.04.2018.

A Ramos je izgledao pomislio ''ispadamo'' pa reko sve mu je svejedno....a ak su pravila UEFE takva onda ce bit dobro da ih I ispostuju....sa druge strane da bogda dobili Bayern u polu-finalu tak da I ovak ovakvu odbranu ka Svicarski sir napune kak triba tak da I'm ovi ''padavicari'' I ovi sto samo sire ruke u sesnaestercu nimogu vise pomoc ni sa 3 penala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije