Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte snimku

Što mislite o jedanaestercu za Real u sudačkoj nadoknadi?

Real Madrid - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
11.04.2018.
u 23:12

U jednom od posljednjih napada Reala Lucas je pao nakon dueal s Benatijom, a sudac pokazao na bijelu točku.

Real je unatoč porazu od Juventusa (1:3) ušao u polufinale Lige prvaka, ali nakon susreta puno će govora biti o jedanaestercu u sudačkoj nadoknadi.

U jednom od posljednjih napada Reala Lucas je pao nakon dueal s Benatijom, a sudac pokazao na bijelu točku. Igrači Juvea bili su bijesni, okružili su suca i prigovarali, a najžešći je bio legendarni Buffon koji je isključen. 

Kad se sve smirilo, Ronaldo je u 97. minuti izveo kazneni udarac i odveo Real u polufinale.

Real Madrid - Juventus
1/10

Čekat će se sad mišljenja stručnjaka vezano uz tu situaciju, ali polemika će svakako biti. Kontakt je definitivno postojao i sigurno nitko sucu ne može prigovoriti da je potpuno promašio u svojoj odluci, no pitanje je je li bio prestrog. Posebno ako se u obzir uzme da se radilo o sudačkoj nadoknadi prije produžetaka...

Svoje mišljenje iznesite u komentarima i našoj anketi...

 

Komentara 55

Avatar Django
Django
00:07 12.04.2018.

Nisam siguran tko je ovdje u pravu ali sam siguran u to da bi u slučaju da su umjesto Reala i Juventusa igrali Hajduk (ili bilo koji drugi klub) i Dinamo komentar bio sasvim suprotan današnjem.

HR
Hrabraja
00:31 12.04.2018.

Strane suce na ligu prvaka hahhahha

JU
juma
01:12 12.04.2018.

Po meni je bio jedanaesterac. Dosta je pogledati intenzitet i silinu kojom Benatia ulazi Vazquesu u ledja i to dok je ovaj na 3 metra od gola, a gol prakticno prazan. Jano se vidi kontakt rukom i potom jos i nogom. Vidio sam jedanaesteraca i za puno manje stvari, mada je za Juventus naravno situacija tragicna i shvatam njihpvo nezadovoljstvo i ljutnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije