Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egipćanin upitan za SP

Sergio Ramos poslao poruku Mohamedu Salahu!

Mohamed Salah
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.05.2018.
u 10:43

- Ponekad nogomet pokaže svoju dobru stranu, a ponekad i lošu. Iznad svega, mi smo profesionalci

Nogometaši Reala sinoć su pobijedili Liverpool 3:1 i 13. put u povijesti osvojili Ligu prvaka. Za većinu navijača redsa ključni trenutak dogodio se u 31. minuti kada je Mohamed Salah napustio igru zbog ozljede, a Liverpool nakon toga više nije bio onako dobar kao u prvih pola sata.

Naravno, odmah su krenule teorije zavjere, mnogi smatraju da je Ramosov start bio namjeran, da je želio onemogućiti najboljeg igrača protivničke momčadi. Međutim, bivši nogometaši s tim se ne slažu.

- Ne, ne mislim da je kriv. Postupio je kao što bi svaki obrambeni igrač napravio. Ponekad kada dođe do ovakvog kontakta, ruke se isprepletu i na kraju je sve ispalo prilično nesretno, rekao je Lampard.

Mohamed Salah
1/28

A Ramos je poslije susreta poslao poruku ozlijeđenom Salahu kojem je stradala ključna kost i koji je prema nekim napisima upitan za SP u Rusiji.

- Ponekad nogomet pokaže svoju dobru stranu, a ponekad i lošu. Iznad svega, mi smo profesionalci. Salahu želim brz oporavak, napisao je Ramos na Twitteru.

Komentara 19

UM
umnjak
11:26 27.05.2018.

Ovo je priznanje da je namjerno ozljedio Salaha. Vrijeme je da ovog idiota netko izbaci iz nogometa.

DI
Diesel
11:04 27.05.2018.

Madridski mesar sam priznaje da ga je "profesionalno" poslao na godisnji odmor. Treba ga suspendirati cijelu godinu

US
usquebaugh
12:19 27.05.2018.

najveće smeće u fudbalu taj ramos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije