Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Zagrebu

Savićević napokon otkrio kome je i zašto dobacio 'P..... ga, purgeru'

Dejan Savićević
Foto: Screenshot
13.04.2019.
u 10:24

- Nisam ponosan na te riječi, naravno. Ne bih volio da me pamte po tome - priznao je nogometaš

Dejan Savićević, slavni crnogorski nogometaš, otkrio je u razgovoru za Sport Klub okolnosti koje su dovele do njegova verbalnog sukoba s jednim navijačem u Zagrebu uoči utakmice između Hrvatske i SR Jugoslavije 9. listopada 1999. godine.

Dvije su se reprezentacije tog dana sastale u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Belgiji i Nizozemskoj, a do incidenta je došlo uoči utakmice dok je Savićević ispred hotela davao intervju.

>> Pogledajte video incidenta, UPOZORAVAMO DA SNIMKA SADRŽI VULGARAN RJEČNIK!

- Davao sam izjavu i čujem stalno netko dobacuje uvrede. U jednom trenutku mi je bila puna glava psovki i prozivki. Okrenuo sam se i vidio čovjeka od metar šezdeset, sedamdeset. Nosio je dres sa šahovnicom, crnu jaknu i donji dio nekakve trenirke. Nije imao dva zuba u glavi. I tada sam izgovorio onu psovku - prisjetio se Savićević i dodao:

- Nisam ponosan na te riječi, naravno. Ne bih volio da me pamte po tome - kazao je i otkrio da je imao obećanje redatelja da te riječi nikada neće biti objavljene:

- Zamolio sam ga da to izreže, a on mi je kazao "naravno, Dejo". Želudac mi se okrenuo kada sam nekoliko mjeseci kasnije vidio snimku. Možete zamisliti što sam mu izgovorio - zaključio je prisjećanje Savićević na video koji je do danas na YouTubeu  skupio preko 700 tisuća pregleda.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 29

Avatar Idler 3
Idler 3
10:30 13.04.2019.

"...čovjeka od metar šezdeset, sedamdeset....."....koji je stalno dovikival - Črnogorec, niži si neg ja 😂😂😂

AN
AnteizmalogZGa
10:58 13.04.2019.

Dobro se zna da je Savićević bio šizofreničar i puknuta osoba. I onda novinar nađe za shodno njega pitati (u tom vremenu) o političkoj situaciji?!!!! Luđi je taj novinar nego "ludi Dejo"!!!!! A moje je mišljenje.....što je izgovorio Dejo too su nam onda mislili (a ibdanas) svi prekodrinski političari.

PE
PetiElement
11:00 13.04.2019.

Koji balvan.. ne zna tri suvisle izgovoriti... 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije