Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diego Castro

Sammirov suigrač: Modrić nikad neće zabiti dva ili tri gola, ali...

Luka Modrić
PA/Pixsell
15.02.2014.
u 13:44

Xabi je dobar taktički i obrambeno, ali Luka poput Inieste ili Xavija čini druge boljima. Takvi su mi se igrači uvijek sviđali

Madridski Real sutra gostuje u Getafeu gdje će igrati protiv novog Sammirovog kluba. Jedan od najboljih igrača domaće momčadi Diego Castro najavio je utakmicu.

- Bit će jako teško, Real igra vrhunski nogomet. Igraju skroz drugačije pod Ancelottijem. Mourinho ima neobičan karakter i ponekad je igrače činio nervoznima, ali novi trener je potpuno smiren. Vrlo su jaki u napadu, imaju najbolju kontru na svijetu, rekao je Castro i pohvalio Modrića.

- Dolaskom Modrića, Xabi Alonso je dobio odličnu potporu u sredini terena. Modrić nikad neće zabiti dva ili tri gola na utakmici, ali se brine da sve funkcionira u igri. Prije je Xabi Alonso bio sam, ali Luka je u stanju više toga povezati. Xabi je dobar taktički i obrambeno, ali Luka poput Inieste ili Xavija čini druge boljima. Takvi su mi se igrači uvijek sviđali. Ne ističe se brojkama, golovima, već rješenjima za sve.

>>Modrić za Max!: Rakitić i ja nosit ćemo Hrvatsku u Brazilu

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
14:08 15.02.2014.

Xavi u karijeri ni zabil dva il tri na istoj tekmi , a do pred koju godinu je bil ključ igre i Barce i španjolske repke. Tek sad kad polako "lipsa" počeli su i nogometne analfabete shvaćat njegvu veličinu. Slična je priča i naš Luka o kojem ja već godinama pišem hvalospjeve. Jedino se oni isti analfabete i dalje pitaju kak on more igrat u Realu.....jednostavno, zato kaj je Real jedan od najvećih klubova svijeta i u njemu nemre igrat bilo tko !!!

AG
Agricola
19:20 15.02.2014.

Dobro ga je opisao. Luka neće zabiti tri gola, ali će zato u utakmici najvećeg mogućeg značaja protiv najjačih protivnika u izjednačenoj utakmici u kojoj se svaka greška plaća biti prevaga, jer će "otvoriti" sredinu terena bar 3-4 puta a iz čega kasnije vrhunske momčadi dođu u situaciju da stvore sto postotne šanse. A to je u nogometu najteže. I zato Luka ne igra slučajno u Realu.

DU
Deleted user
18:37 15.02.2014.

Steta je stvarno velika,da tako jedan prvorazredni klub ima tako jednog drugorazrednog nogometasa…………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije