Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković:

'Zna se tko je šef kod kuće! S Edisom sam sve dogovorila'

Sandra Perković na Hanžeku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
12.02.2020.
u 23:02

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković nedavno je posjetila sajam vjenčanja u zagrebačkoj Areni. Tada je zlatna olimpijka izjavila kako se još ne misli udavati.

- Prvo ćemo staviti nešto oko vrata u Tokiju pa ćemo onda razmišljati što ćemo staviti oko prsta - kazala je Sandra koja će ove godine nastupiti na Olimpijskim igrama u Japanu.

Sandra Perković na Hanžeku
1/5

No šuška se kako će već ove godine uploviti u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem.

- Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira', rekla je Sandra Perković o svom odnosu s Edinom Elkasevićem za Novu TV.

- Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola - naglasila je Sandra te komentirala doping skandal:

- Nisam bila odgovorna za taj doping pad, samo sam unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja, imala sam 20 godina i nakon tog pada je krenulo osuđivanje. "Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista...", pričalo se - kaže hrvatska bacačica diska.

- Oduvijek su me zvali šefica, bila sam kolovođa, glavna u tome kakve će se spačke raditi, a u vrtiću nisam mogla dugo spavati, to mi je bilo gubljenje vremena. Kasnije su majke mojih prijateljica govorile kako sam ja odgovorna, savjesna i nisu imale problema s puštanjem svojih kćeri sa mnom van - pohvalila se Sandra Perković.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
07:54 13.02.2020.

Želim joj sreću u natjecanju, ali prije svega sreću u privatnom životu. U tekstu stoji da se "još ne misli ženiti" i ova konstatacija je odličan prikaz stanja u zapadnim društvima. Žene od tri banke se "još ne misle ženiti". Isto vrijedi naravno i za muške. Sve smo bacili na karijere i osobnu promociju, a zapostavili prokreaciju. Zato nam i trebaju ljudi iz Azije i Afrike da nadomještavaju gubitke zbog toga što se naši mladi sa trideset godina "još ne misle ženiti". No Sandra se BAREM MISLI ŽENITI, što je u dekadentnom zapadnjačkom društvu ZA POHVALU. Toliki nisu spremni na preuzimanje roditeljskih obveza i odgovornosti ...Toliki su svoj život podredili samorealizaciji i užicima. Zato sretno i hrabro naprijed!

ZA
Zagy154
11:38 13.02.2020.

Tko god je fotošopirao ovo je degutantno

GR
grodar
06:06 13.02.2020.

opet ova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije