Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za brak

Sandra Perković otkrila detalje vlastitog vjenčanja: 'Planiram intimno slavlje'

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/5
05.02.2020.
u 10:06

Naša najtrofejnija bacačica diska otkrila je kako teku pripreme za njezino vjenčanje te tko će joj dizajnirati vjenčanicu.

Proteklog vikenda Sandra Perković pojavila se na sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni. Jedna od najboljih naših, ali i svjetskih sportašica došla je razgledati novitete kada su u pitanju vjenčani trendovi. 

- Pogledala sam što se nudi, a izlagači su se ove godine stvarno potrudili i jako sam zadovoljna. Ne planiram se još udavati, ali dobro je biti upućen u situaciju u kojoj se možeš naći', rekla je bacačica diska za Story i brzo ispravila odgovor na pitanje znači li to da se ne planira udavati.

'Još! To može biti dva tjedna, mjesec ili dva dana. Bit ćete upućeni', nasmijala se vlasnica dva olimpijska zlata. Iako još nema određen datum u jedno je sigurna. Haljinu za najvažniji dan u životu dizajnirat će njezina dugogodišnja prijateljica Aleksandra Dojčinović.

- Ne bih više o tome govorila. Neka to ostane naša tajna - kazala je Perković i dodala kako šivanje vjenčanice još nije u tijeku. -Prvo ćemo staviti nešto oko vrata u Tokiju pa ćemo onda razmišljati što ćemo staviti oko prsta - istaknula je Sandra koja će, kako se šuška, već ove godine uploviti u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem koje je upoznala još 2005. godine. Kada je riječ o slavlju, Sandra planira vjenčanje u krugu najbližih prijatelja i obitelji.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

-Budući da sam javna osoba, kada bih pozvala svakoga koga poznajem, moja bi svadba bila golema. Željela bih da bude intimnija, samo s prijateljima, na jednoj zabavi - otkrila je Sandra koja je trenutno fokusirana na Olimpijske igre koje su, kako kaže, kruna njezine dosadašnje sportske karijere.

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
11:46 05.02.2020.

I koja je to sretnica.. Kruze price daje Rozga u pitanju

BO
boginjakuga
11:02 05.02.2020.

I Bandidos

DU
Deleted user
10:42 05.02.2020.

"intimno" slavlje sa 15 novinara i 500 članova uže rodbine...mogu se kladiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije